Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 72]

Dit weekend was het kerst, waardoor dit natuurlijk gevierd werd. Hierdoor heb ik dan ook wat minder bezig geweest met gamen. Al heb ik toch nog de tijd gevonden om enkele games te spelen.

Ook dit weekend heb ik nog wat verder gedaan met Final Fantasy XV, al heb ik dit weekend de game wat minder uitgebreid gespeeld. Ondanks dat heb ik toch alvast een dungeon doorlopen op zoek naar mythril. In deze zoektocht werd ik bijgestaan door een NPC, al ga ik niet verraden wie om spoilers te vermijden natuurlijk. Na het verslaan van een wel erg bekende vijand, (Althans als je de oudere Final Fantasy games hebt gespeeld) ben ik erin geslaagd om mytril te vinden, waardoor ik weer verder kan met het verhaal, waar ik mij de komende week dan ook mee zal bezig houden.

Final Fantasy XV was meteen ook de enige game die ik offline heb gespeeld, al heb ik wel nog even enkele games online gedaan met vrienden. Tijdens de eindejaar sales op Xbox hebben we Worms W.M.D aangeschaft, waardoor we deze ook nog even hebben uitgetest tegen elkaar. Net zoals altijd is ook deze Worms game weer erg leuk om te spelen, en ook de art style staat mij best wel aan. Veel meer kan ik echter niet vertellen hierover, want wij hebben deze game maar heel even gespeeld.

Een andere game die we nog even gedaan hebben tijdens dit kerst weekend is Forza Horizon 3. Deze game blijft één van onze favoriete games, dus die mocht zeker niet ontbreken tijdens het weekend. Ook deze game hebben we vanwege deze feest periode niet erg lang gespeeld, maar de paar races die wij gespeeld hebben waren – voor mij althans – alvast een groot succes. Zo heb ik meermaals de top 3 weten te behalen, waaronder ook een eerste plek. Binnenkort zullen we deze game vast weer uitgebreider spelen wanneer alle feestdagen achter de rug zijn.

Tot slot hebben we ook nog even Battlefield 1 gedaan, want zeg nu zelf, niets is leuker dan nog snel even oorlog voeren op kerstavond, toch? We hebben een tweetal rondes gespeeld, waarbij we zowel een overwinning als een loss hebben behaald. Deze keer heb ik niet specifiek een bepaalde klasse of voertuig gespeeld, want vanwege de feestdagen was het maar even snel een paar casual matches. Wel hebben we en zeer leuk moment beleeft, want samen met mijn teamgenoten bestuurde ik een tank die over vlammenwerpers beschikte. Met deze tank zijn we dan ook tot diep in de vijandelijke linies getrokken, om daar even alle vijandelijke soldaten te bestoken met het geschut en de vlammenwerpers. Koud zullen ze het niet gehad hebben! En ons leverde het toch wel een groot aantal kills op, een win/win situatie dus!

Verder heb ik natuurlijk de rest van het weekend kerst gevierd, ook volgend weekend zal er wat minder gegamed worden vanwege nieuwjaar. De weekends erna zal ik vast en zeker de schade inhalen. Deze week zal ik ook beginnen aan Dead Rising 4, want deze game is één van de kerstcadeau’s die ik dit weekend heb mogen ontvangen. Ik kijk er dan ook alvast naar uit om deze game uitgebreid te gaan spelen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password