Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 64]

Ook dit weekend heb ik mij bezig gehouden met Battlefield 1 en de game waar ik nog niet veel over mocht vertellen. ondertussen is de review gepubliceerd en kan ik vertellen dat het om World of Final Fantasy ging. In Battlefield 1 heb ik deze keer weer verder gedaan met de campaign mode. Voor het weekend had ik reeds halfweg doorheen de campaign gespeeld, en zaterdag avond heb ik in één keer de tweede helft van de campaign uitgespeeld. Van mij persoonlijk had de campaign best wel langer mogen zijn of toch meer war stories mogen bevatten. Ik vond namelijk dat ik deze net iets te snel heb uitgespeeld, en dat terwijl ik toch op “hard” aan het spelen was. Gelukkig waren alle war stories erg leuk om te spelen, dus daar zal je mij zeker niet over horen klagen.

Tijdens de halloween periode organiseert Microsoft elk jaar “Schocktober”  een sale waar je horror games en films met korting kan aanschaffen. Zo ook dit jaar, natuurlijk heb ik er dan ook enkele aangeschaft. Dit jaar heb ik Resident Evil 5, Resident Evil 6 en The Bunker gekocht. De Resident Evil games had ik al eerder gespeeld op de vorige generatie consoles, maar ik ben begonnen met alle RE games opnieuw uit te spelen, dus doen we dat meteen maar op de huidige generatie. The Bunker is een soort life action point en click game. Persoonlijk vond ik het nogal aan de korte kant, op twee a drie uur speel je deze game dan ook volledig uit, maar het heeft me dit weekend wel een snelle 1000 gamerscore opgeleverd.

Naast Battlefield 1 heb ik mij voornamelijk beziggehouden met World of Final Fantasy. Ondertussen ben ik nu anderhalve week bezig met deze game, en zal ik mij er nog wel een tijdje mee kunnen bezighouden. Deze game is een erg geslaagde spin-off geworden, die speelt zoals de klassieke turn-based Final Fantasy games en laat ik daar nu net een grote fan van zijn. Wat ik verder van deze game vind kan je lezen in onze review.

Online heb ik mij dit weekend weer vermaakt met Battlefield 1, en net zoals vorig weekend ging me dit best goed af. Weer heb ik enkele keren de top 3 weten te bereiken, maar tot nu toe nog geen eerste plek. Al zal dit er ongetwijfeld nog wel van gaan komen. Dit weekend heb ik mij vooral gefocust op de assault class, al heb ik nog steeds een voorkeur voor de medic class. Bij de voertuigen heb ik mij dan weer vooral toegelegd op het landschip en de vliegtuigen. Om op deze manier met enkele vrienden samen te werken om de vlaggen te veroveren (met de tank dan toch) en omdat het nu eenmaal leuk blijft te jagen op andere vliegtuigen. Volgend weekend maar eens de andere classes en voertuigen uittesten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password