Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 61]

Naar goede gewoonte heb ik dit weekend natuurlijk weer enkele games gespeeld. Dit weekend ben ik begonnen aan een game die eind deze week zal gaan verschijnen. Net voor het weekend heb ik Dragon Quest Builders ontvangen, waardoor ik deze game ondertussen dan ook uitgebreid heb gespeeld. Op dit moment kan ik nog niet al te veel over deze game vertellen, maar je kan alles over deze game binnen enkele dagen lezen in onze review. Wel kan ik alvast zeggen dat ik reeds onder de indruk ben van deze game. De game is alvast leuker dan ik had verwacht, je kan deze game vergelijken met een combinatie van Minecraft en een klassieke Dragon Quest rpg.

Daarnaast heb ik ook weer verder gedaan met Forza Horizon 3 (had je iets anders verwacht van mij?), waar ik enkele kampioenschappen heb voltooid. In tegenstelling tot andere keren heb ik deze keer geen online races gedaan, al hebben we wel enkele co-op kampioenschappen uitgereden. Ondertussen zijn we ook een club gestart in deze game, dus wie wil kan onze Gamebrain.be club joinen op FH3.

Tot slot heb ik ook nog een uurtje World of Warcraft gespeeld, waar ik samen met een vriendin nog enkele quests heb voltooid. Erg lang hebben we deze keer niet gespeeld, maar dat zullen we binnenkort wel even inhalen. Ook heb ik dit weekend nog naar een film gekeken, deze keer was het de beurt aan The Crazies. Geen top film, maar het was gelukkig wel amusant genoeg om deze even uit te kijken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password