Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 59]

Wederom is er een weekend voorbij, en weer is er net voor het weekend een geweldige game verschenen. Afgelopen vrijdag is de Ultimate Edition van Forza Horizon 3 verschenen, dit betekend meteen ook dat ik eigenlijk enkel die game heb gespeeld tijdens het weekend. Vorig weekend was ik nog volop bezig met ReCore, en deze heb ik afgelopen donderdag reeds uitgespeeld. Net op tijd dus voor Forza Horizon 3.

Wie al een tijdje op Gamebrain langskomt, en mijn weekend artikels volgt weet dat ik een grote fan ben van de Forza-reeks, en voornamelijk dan de Horizon spin-off. Forza Horizon 2 is dan ook al erg vaak in deze reeks voorgekomen. Dit stopt vanaf nu natuurlijk, want Deel 3 zal dit voortaan gaan overnemen. Het werd dan ook stilletjes aan tijd voor een nieuw deel, want FH2 heb ik erg veel gespeeld (581 uur en 13 minuten).

Deel drie zal vermoedelijk ook zo varen, want volgens mijn eerste indruk met de game is dit derde deel zo mogelijk nog leuker. Hierdoor heb ik dan ook geen andere games gespeeld tijdens het weekend, en vermoedelijk zal ik voorlopig ook weinig andere games spelen (tenzij voor een review natuurlijk).

Ondertussen heb ik de game iets meer dan 23 uur gespeelden heb ik ondertussen reeds 46 auto’s in mijn bezit. Dus zoals je kan zien heb ik mij al erg goed vermaakt met Forza Horizon 3 tijdens het weekend.

Ook dit weekend hebben we weer online gegamed, maar natuurlijk enkel Forza Horizon 3. Want ook dit nieuwe deel is weer geweldig om online te spelen. Wij hebben dan ook meerdere online kampioenschappen voltooid, en uiteraard ook de nieuwe online co-op campaign mode uitgetest. Deze laatste is een zeer leuke toevoeging, want nu kan je eindelijk samen met vrienden de career mode uitspelen. Zoals je kan zien heb ik dit weekend alvast erg genoten van FH3, en dit zal ik nog wel een lange tijd gaan doen. Ik kan deze game alvast aan iedereen aanraden!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password