Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 56]

Ondertussen is mijn vakantie afgelopen, dus mijn activiteit hier op gamebrain zal vanaf nu weer verlopen zoals normaal. Natuurlijk heb ik tijdens mijn laatste vakantie weekend ook weer gegamed.

Net zoals tijdens het voorgaande weekend heb ik voornamelijk mijn tijd gespendeerd aan Tales of Symphonia. Ondertussen ben ik al dichter naar het einde toe, en heb ik al een groot deel van Tethe’alla verkend (Tethe’alla is de tweede wereld van Tales of Symphonia) Ook dit weekend heb ik mijn karakters zoveel mogelijk in level doen stijgen, terwijl ik deze door meerdere dungeons heb laten wandelen. Zo heb ik ondertussen de Temple of Lightning volledig afgewerkt, en ben ik nu aan beland bij Tethe’alla Base. Ik vermoed dan ook dat ik deze game het komende weekend zal uitspelen. Waarna ik vermoedelijk aan het vervolg zal beginnen: Tales of Symphonia: Dawn of the New World.

Vorige week is de beta van Battlefield 1 van start gegaan, hierdoor heb ik dit weekend dan ook bijna evenveel tijd besteed aan Battlefield 1. Ik ben best onder de indruk van deze game, ik ben dan ook ondertussen zowat verslaafd geraakt aan deze beta. Ikzelf ben al lang een enorme fan van de Battlefield reeks, al sinds Battlefield 1942. Alle games heb ik met evenveel plezier gespeeld, al ging mijn voorkeur nog steeds uit naar de Battlefield games die zich in het verleden afspeelden (Battlefield 1942 en Battlefield Vietnam). Hierdoor vind ik het dan ook geweldig dat Battlefield 1 zich tijdens de eerste wereldoorlog afspeelt. Het is geweldig om met de oude wapens en tanks oorlog te voeren. Al blijven de vliegtuigen mijn favoriete voertuigen, net zoals dat in BF 1942 en Vietnam dat voor mij ook reeds het geval was. Ik ben persoonlijk erg geïnteresseerd in luchtvaart en diens geschiedenis, ik speel dan ook erg graag flight sims en dergelijke. Hoewel Battlefield natuurlijk niet enorm realistisch is op dat vlak, blijft het toch geweldig om intense luchtgevechten te beleven in deze reeks. Ik ben dan ook altijd te vinden voor een goede dogfight! En zodra ik alle vliegtuigen uit de lucht heb geschoten ga ik natuurlijk alle grondtroepen lastigvallen. Ik kijk alvast erg uit naar de release van Battlefield 1.
Landen gaat mij dan weer wat minder af…

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password