Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 55]

Vandaag is mijn laatste week vakantie begonnen, dus dat betekend dat vanaf volgende week weer zoals normaal gepost zal worden hier op GB. Maar daar gaat dit artikel natuurlijk niet over, want hier draait het natuurlijk om het voorbije weekend. 

Tijdens het weekend heb ik niet enorm veel gespeeld en dit door zowel mijn vakantie als het mooie weer natuurlijk. Op gaming vlak heb ik mijn tijd vooral gestoken in Tales of Symphonia, en dan natuurlijk de HD remaster op PS3. Tales of Symphonia verscheen origineel eind 2004 in Europa voor de Gamecube. Hoewel ik de game een half jaar later had opgepikt, heb ik deze destijds op de gamecube nooit uitgespeeld. Dus tijd om daar eens verandering in te brengen natuurlijk. Momenteel zit ik bijna in de helft van de game. Momenteel ben ik bij de Tower of Mana aanbeland, dus wie de game reeds heeft gespeeld weet ongetwijfeld waar ik het over heb. Hoewel Tales of Symphonia ondertussen toch al een wat oudere game is, ben ik er toch weer enorm van aan het genieten. rpg’s zijn samen met fighting games mijn favoriete genre’s, waardoor ik altijd wel van een goede rpg kan genieten. Sinds Tales of Vesperia is deze reeks trouwens ook mijn favoriete rpg-reeks, hierdoor kijk ik dan ook enorm uit naar Tales of Berseria dat in het eerste kwartaal van 2017 zal verschijnen.

Ook The King of Fighters XIV heb ik dit weekend nog even verder gespeeld. Zo heb ik de Story mode nog eens doorlopen met een ander team. En heb ik enkele online matches afgewerkt. Zoals je in onze review kan lezen ben ik erg te spreken over deze game en zal ik deze dan ook nog regelmatig gaan spelen. Online heb ik enkele mooie wins weten te behalen, maar natuurlijk ook enkele losses. Wel ben ik nog een beetje aan het zoeken welke karakters mij het beste liggen, al heb ik wel al een voorlopig team samengesteld waarmee ik best wel goed kan spelen. Voor mij is deze game dan ook de perfecte zoethouder op vlak van fighting games tot Tekken 7 verschijnt begin 2017.

Tenslotte heb ik offline ook nog enkele kampioenschappen uit de Porsche expansie van Forza Motorsport 6 uitgereden. Ondertussen ben ik halfweg in deze expantie en zodra deze is uitgespeeld zal ik ongetwijfeld aan de Nascar expansie beginnen. Hoewel ik op zich niets met Nascar heb, lijkt me deze toch best leuk om door te spelen in Forza Motorsport 6.

Online hebben we tijdens de avond ook nog even gespeeld, wel net iets minder dan anders natuurlijk vanwege het mooie weer. We besloten dan ook om vooral rustig wat UNO te gaan spelen terwijl we gezellig een praatje maakten met goede muziek op de achtergrond. Je kan onze review van UNO hier lezen. Na een tijdje besloten we toch dat we even wat meer actie wouden, waarna we ook nog even Star Wars: Battlefront hebben gespeeld. Helaas heb ik hier geen al te denderende resultaten behaald, ofwel was het ondertussen net iets te lang geleden, ofwel lag het aan het weer natuurlijk. Wel heb ik een episch gevecht tussen Luke Skywalker en Darth Vader kunnen aanschouwen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password