Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 54]

Momenteel heb ik nog steeds vakantie, waardoor er net iets minder nieuws wordt gepost. Al heb ik natuurlijk nog steeds enkele games gespeeld tijdens het weekend.

Tijdens het weekend heb ik net zoals vorige week mij beziggehouden met Wolfenstein: The Old Blood. Na te kunnen ontsnappen uit Castle Wolfenstein, ben ik aan mijn missie begonnen in Wulfburg om daar Helga Von Schabbs te vinden zodat ik haar kon uitschakelen. Na enkele bloederige confrontaties en enkele omwegen ben ik uiteindelijk als ober kunnen infiltreren. Helaas had ze de vermomming door waardoor de missie nog niet kon afgewerkt worden. Na deze mislukking had ik haar gelukkig weer snel gevonden op een archeologische site, waar ik eindelijk de missie kon voltooien. Al moest ik mij nog wel even voorbij de monsterlijke eindbaas worstelen.

Tussendoor heb ik mij nog verder beziggehouden met No Man’s Sky. In deze game heb ik mij verder beziggehouden met het completen van de Atlas Questline. Met succes trouwens want hier heb ik mijn doel dan ook bereikt. Dit betekend ook meteen dat het tijd word om verder te reizen naar het centrum van het universum. Ik ben benieuwd wat ik daar zal aantreffen, al zal ik eerst nog enorm veel resources moeten gaan minen voor ik daar kan raken…

Tot zover dan de singleplayer games, want er moest natuurlijk ook online nog wat gespeeld worden. Dit weekend besloten we om voor één van de laatste keren nog eens Forza Horizon 2 te spelen. Aangezien binnen een maand het derde deel beschikbaar is gaan we deze dan ook niet vaak meer spelen. En het is een best mooie afsluiter geworden, want ik ben erin geslaagd om toch enkele mooie wins te scoren. Natuurlijk kan je niet altijd winnen, maar ook de andere races waren zeer spannend, waardoor het toch weer een erg leuke speelsessie is geworden.

Het weekend afsluiten deden we met enkele matches in WWE 2K16. Deze game is onlangs gratis beschikbaar gekomen voor games with gold op Xbox One, dus moesten we deze natuurlijk ook eens even tegen elkaar spelen. Hoewel de WWE games altijd best leuk zijn, heb ik het gevoel dat deze titel toch één van de mindere is uit deze reeks. Hierdoor besloten we dan ook om nog even de Titanfall 2 Open Multiplayer Tech Test te testen. Hier hebben we dan ook een mooie overwinning weten te behalen, inclusief enkele zeer mooie kills. De game ziet er alvast veel belovend uit, al zal ik deze toch nog iets meer moeten spelen om een goed oordeel te vellen, want uiteindelijk hebben we maar één match gespeeld. Hoewel de eerste Titanfall voor mij teleurstellend was wil ik dit tweede deel toch een kans geven, mijn eerste speelsessie was alvast positief.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password