Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 53]

Tijdens het afgelopen weekend is mijn jaarlijkse vakantie begonnen, hierdoor ga ik de komende drie weken dan ook iets minder nieuws plaatsen op Gamebrain. Natuurlijk zal de activiteit na mijn vakantie weer toenemen naar het oude niveau. Al zal ik natuurlijk de belangrijkste nieuwtjes gewoon blijven plaatsen in deze periode.

Maar goed wat hebben we dit weekend gespeeld? Want daar draait dit artikel natuurlijk om. Net voor het weekend ben ik begonnen aan No Man’s Sky. Ondertussen heb ik dan ook een groot aantal aan planeten ontdekt met daarop een grote diversiteit aan fauna en flora. Het is echter geen spel om meerdere uren na elkaar te spelen want de game wordt nogal snel saai. Uiteindelijk was ik dit weekend steeds minder bezig met ontdekken, en meer met snel even op elke planeet wat resources te minen, om deze vervolgens ergens te verkopen en verder te reizen. Hoewel het concept erg leuk is, weet ik niet of ik de game nog vaak ga spelen. Waarschijnlijk eerder tussen door een half uurtje als ik eens echt niets te doen heb.

Een andere game waar ik dit weekend aan ben begonnen is Wolfenstein: The Old Blood. Deze had ik een kleine maand geleden gekocht, maar had deze even bijgehouden voor tijdens mijn vakantie. Destijds heb ik mij erg goed vermaakt met Wolfenstein: The new order. Van wat ik tot nu toe gespeeld heb van deze nieuwe versie, kan ik nu al opmaken dat ik deze met evenveel plezier zal gaan uitspelen. Natuurlijk ben ik ook op het moeilijkste niveau begonnen en ben ik er ondertussen dan ook in geslaagd om het eerste level uit te spelen. Hierdoor heb ik mij dan ook voornamelijk beziggehouden met te ontsnappen uit een gevangenis, en dit natuurlijk zo sneaky mogelijk. Ik heb zoveel mogelijk vuurgevechten vermeden door voornamelijk stealth kills te maken. Natuurlijk lukte dit niet altijd waarna er enkele hevige, maar zeer leuke vuurgevechten volgden.

Zoals elk weekend heb ik natuurlijk weer enkele games online gespeeld. Dit weekend zijn we weer bezig geweest met Battlefield hardline. Ook deze game was weer een tijdje geleden, waardoor het weer leuk was om deze nog eens te starten. Ik heb dan ook enkele erg leuke matches beleeft, waarbij ik ook één keer MVP heb behaald. We hebben dan ook meerdere gamemodes gespeeld, al blijft “Blood Money” toch mijn favoriete mode. Natuurlijk hebben we ook “Heist” en “Hotwire” gespeeld, maar toch zijn we vooral blijven plakken aan “Blood Money”. Het blijft dan ook enorm spannend om te proberen zoveel mogelijk cash geld te veroveren en naar je kamp te brengen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password