Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 52]

Dit weekend heb ik mij Prison Architect aangeschaft, waardoor ik mij dan ook bezig gehouden heb met het runnen van een gevangenis. En dit met erg veel plezier trouwens want ik speel dit genre games dan ook erg graag. Momenteel heb ik de eerste 2 hoofdstukken uit de story mode uitgespeeld. De komende dagen zal ik waarschijnlijk dan ook verder gaan doen met de rest van de story. Ik kan de game momenteel ook aanraden aan iedereen die dit soort management games graag spelen. Het enige dat ik persoonlijk minder vind is de grafische stijl, ik vind het net een beetje teveel op een flash game lijken, maar dat is persoonlijke smaak natuurlijk. Zelf had ik liever graphics in de stijl van bijvoorbeeld Theme Hospital gehad, maar je kan natuurlijk niet alles willen. Gelukkig is de grafische stijl maar bijzaak en vermaak ik me erg goed met de gameplay.

Net zoals tijdens het vorige weekend , heb ik dit weekend verder gedaan met de HD remake van Resident Evil. Ondertussen heb ik toch al meerdere kamers verkent, en al enkele secrets gevonden. Al moet ik best nog een groot deel van het mansion verkennen. Het laatste dat ik gedaan heb is Richard redden met een serum, want hij was tenslotte gebeten door een slangetje. Binnenkort daar ook maar eens een confrontatie mee aangaan…

Naar goede gewoonte hebben we ook dit weekend weer enkele games online gespeeld. De eerste game die we dit weekend online speelden was Overwatch, en dan vooral de Lucioball mode uit de summer games. Deze mode is in feite Rocket League, alleen speel je dan met Lucio in plaats van met auto’s. Al is ROcket League natuurlijk veel beter uitgewerkt dan deze mode, al is het toch wel een leuke extra natuurlijk. Het ging me ook nog best goed af, want ik ben er in geslaagd om in deze mode toch eens Play of the game te scoren.

Het weekend afsluiten deden we met Trackmania Turbo. Het was al een tijdje geleden dat we deze game nog hadden gespeeld, dus werd het nog eens tijd om deze nog eens boven te halen.Na een tijdje op random servers gespeeld te hebben, zijn we overgeschakeld naar een eigen server met de circuits die we zelf gemaakt hadden. Best leuk wanneer er dan ook andere spelers joinen. Enkel jammer dat er iemand mijn tijden wist te verbeteren, toch maar eens meer gaan oefenen…

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password