Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 50]

Tijdens het afgelopen weekend heb ik net zoals het voorgaande weekend veel minder gegamed. Het was dan ook veel te mooi weer om binnen zitten te gamen. Al betekend dit natuurlijk niet dat geen enkele game heb gespeeld.

Dit weekend besloot ik om even wat verder te doen met Forza Motorsport 6. En dan met name de Porsche Expansion, want deze heb ik nog steeds niet volledig uitgespeeld. Deze keer heb ik dan ook de laatste vier races van de “Building Innovation” events uitgereden. Volgend weekend zal ik vermoedelijk ook verder gaan doen met deze expansie, aangezien ik momenteel het grootste deel uit mijn collectie games heb uitgespeeld.

Dat was meteen ook het enige dat ik tijdens het weekend offline heb gespeeld. Online hebben we ook nog even Pure Pool gespeeld. Dit blijft een gezellige game om te spelen, leuke muziek op en ondertussen een beetje bijpraten, altijd leuk dus. Deze keer ging het nogal gelijk op, waardoor we geen echte winnaar hebben. Hierdoor zullen we binnenkort nog een avondje Pure Pool moeten spelen (al is dat natuurlijk een positief gegeven).

Tot slotte hebben we nog een oude favoriet van ons gespeeld. Blur hebben wij sinds zijn release bijna elk weekend gespeeld, althans toch tot aan de release van nieuwe generatie consoles. Het was ondertussen al een tijdje geleden dat we deze game nog gespeeld hadden, dus besloten we om eens te kijken of het nog online gespeeld word. En we hadden geluk! want er waren nog enkele kamers waar genoeg spelers beschikbaar zijn. Helaas wel niet in de kamers voor max 20 spelers, maar goed de kamers tot max 10 spelers zijn goed genoeg. Helaas bleek ik toch vrij roestig te zijn in deze game. Ik ben er dan ook geen enkele keer in geslaagd om in de top 3 te finishen. Gelukkig heb ik wel nog eens erg veel plezier beleeft aan Blur, en dat is toch ook al iets. Hopelijk komt er ooit nog een vervolg, al lijkt dit door de sluiting van Bizarre Creations niet te gaan gebeuren.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password