Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 49]

Wat speelden wij het afgelopen weekend?

De zomer lijkt eindelijk in het land te zijn. Hierdoor ben ik dan ook minder met gaming bezig geweest dan in andere weekends. Al heb ik natuurlijk toch wel enkele games gespeeld. Deze keer heb ik net zoals vorig weekend mijn tijd voornamelijk besteed aan Carmageddon: Max Damage. Ondertussen heb ik 65% van de game voltooid en zal ik de rest van de game nog met veel plezier verder uitspelen. Vorige week hadden we belooft de review van deze game te plaatsen, maar vanwege de inhoud van deze game en de gebeurtenissen vorige week in Nice hebben we besloten om nog even te wachten om deze review te publiceren.

Tijdens het weekend is Kerbal Space Program verschenen op consoles, waardoor ik deze game natuurlijk even heb getest. Ondertussen ben ik er dan ook al in geslaagd om enkele succesvolle lanceringen te verwezenlijken en heb ik de ruimte al bereikt. Al moet ik wel eerlijkheidshalve toegeven dat ik de game al een tijdje op pc heb gespeeld, waardoor ik ondertussen best goed weet hoe alles werkt in deze game. Hoewel de game net als op pc erg leuk is, raad ik toch aan om deze game niet op consoles te spelen. De controls zijn verre van ideaal en vrij onhandig waardoor de game veel moeilijker speelbaar is dan op pc. Toch geef ik de game op dat vlak nog een kans, in de hoop dat ik toch kan wennen aan de controls. Of het kan aan mij liggen natuurlijk…

Net zoals andere weekends hebben wij ook deze keer weer online gespeeld. Naast offline hebben we Carmageddon ook nog even online gespeeld. Deze keer leken de lobby’s veel vlotter te werken, dus dat is alvast positief. Toch hebben wij deze game tijdens het afgelopen weekend niet zo lang gespeeld. Dit weekend hebben wij online voornamelijk Battlefield 4 gespeeld. Het was weer een tijdje geleden dat we deze game nog hadden gespeeld. Deze keer heb ik voornamelijk tanks gebruikt, en dit in samenwerking met vrienden waardoor onze tank nog wat gevaarlijker werd voor de tegenstanders. Battlefield 4 zal de komende weken ongetwijfeld nog enkele keren gespeeld worden in afwachting van Battlefield 1.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password