Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 48]

Wat speelden wij het afgelopen weekend?

Vorige week is Carmageddon: Max Damage uitgekomen, en bijgevolg heb ik dan ook tijdens het weekend voornamelijk mijn tijd besteed aan deze game. Carmageddon is al jaren één van mijn favoriete games, en dit al sinds het eerste deel uit 1997. Carmageddon: Max Damage is de console versie van Carmageddon Reincarnation. Hoewel vroegere console uitstapjes slechte Carmageddon games opleverden (Carmageddon op Playstation 1 en Nintendo 64), is deze versie zeer geslaagd. Ondanks dat de game niet indrukwekkend is op grafisch vlak en geen vernieuwing kent op gameplay gebied, is de game enorm leuk om te spelen. Ondertussen heb ik de game iets meer dan 10 uur gespeeld, en heb ik volgens mijn stats ondertussen 1067 voetgangers omver gereden en een 73 tegenstanders vernietigd. Dit aantal zal de komende dagen vermoedelijk nog sterk gaan stijgen. Later deze week kan je een review van deze game verwachten.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/13613612_10157093301895322_8810821610428287664_o_zpsx7bbn92p.jpg

Dit weekend, tot en met vandaag (11 juli) was EA Sports UFC 2 gratis te spelen op alle platformen, dit in de vorm van een 5 uur durende trial waarin je de volledige game kon uitproberen. Natuurlijk kon ik het dan ook niet laten om deze game eens onder handen te nemen. Het vorige deel was immers in mijn ogen een amusant tussendoortje. Ik heb dan ook de volledige vijf uur van de trial benut. De game beviel me dan ook erg goed, waardoor ik dan ook maar meteen de volledige versie heb aangeschaft. Het feit dat de game tijdens deze periode ook nog eens in korting stond was dan meteen ook mooi meegenomen. Ondertussen heb ik dan ook al een deel van de career mode doorgespeeld, en heb ik de Ultimate Fighter competition ondertussen al gewonnen. De komende week zal ik dan ook naast Carmageddon: Max Damage, mij met deze game bezighouden.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/13641038_10157098220850322_3391457358491706782_o_zpsrc8q5w7v.jpg

Hoewel de vorige 2 games veel tijd hebben opgeslokt, heb ik mij toch ook nog een uurtje beziggehouden met Life is Strange. Vorige week was ik aan de eerste episode begonnen, dus wou ik deze toch nog even afwerken. Tot nu toe ben ik aangenaam verrast van deze titel, ik zal dan ook binnenkort de andere episodes gaan verder spelen. Het verhaal is alvast erg interessant en ik ben dan ook benieuwd naar het verdere verloop van deze game.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/13603600_10157087505060322_2910337387305069360_o_zps1jvrneo1.jpg

Online hebben wij deze week voornamelijk Carmageddon: Max Damage gespeeld. Hoewel ik deze game erg graag speel, zal deze toch niet enorm veel online gespeeld gaan worden. Het online gedeelte stelt helaas niet zoveel voor. Je kan alle spel modes spelen, maar zo lopen er bijvoorbeeld geen voetgangers rond in de levels en dat is toch wel een gemis. Ook lijkt het alsof er bijna niemand het spel online speelt. Het duurt namelijk erg lang voor we voldoende spelers vinden om een match te beginnen, dus ofwel zijn er inderdaad weinig mensen die de game online spelen, ofwel staan de servers nog niet op punt. Want het gebeurde ook vaak dat we de verbinding met het online gedeelte van deze game verloren. Hopelijk zal dit in de loop van deze week beter draaien.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%206_zpstrmmljqc.png

Om het weekend af te sluiten heb ik tenslotte nog naar The Walking Dead verder gekeken. Vorig weekend was ik aan het vierde seizoen begonnen, welke ik in de loop van de week dan ook volledig heb uitgekeken. Dit weekend ben ik dan ook aan het vijfde seizoen begonnen.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/The-Walking-Dead-Season-5-Group-Banner-570x320_zpsp5r8gedp.jpg

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password