Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 46]

Wat speelden wij het afgelopen weekend?

Net zoals vorig weekend, heb ik ook dit weekend weer verder gedaan met Mirror’s Edge Catalyst. Deze keer heb ik de game dan ook meteen uitgespeeld, waarna ik vervolgens ook nog even de resterende side missies heb gecomplete. Ondanks het magere verhaal heb ik best genoten van Mirror’s Edge Catalyst. De gameplay was top, zoals afgaande van het eerste deel te verwachten viel.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%204_zpsgbtlj0mx.png

Toch is Mirror’s Edge Catalyst niet de game die ik het meest heb gespeeld tijdens het afgelopen weekend. Ik heb vooral mijn tijd besteed aan Star Ocean: Integrity & Faithlessness. Ik heb vorige week een review copy van deze game ontvangen, waardoor ik deze game dan ook uitgebreid heb gespeeld voor en tijdens het weekend. Ik mag er momenteel nog niets over vertellen, want de game verschijnt pas vrijdag op 1 juli. Wel kan ik alvast melden dat ik enorm aan het genieten ben van deze jrpg, voor mij persoonlijk is Star Ocean: Integrity & Faithlessness nu al één van mijn favoriete games uit 2016. Later deze week volgt de review van deze game.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/nieuws20160623_starocean_zpsye0xtt1e.jpg

Daarna ik ook nog even verder gedaan met Valentino Rossi: The Game. Hoewel ik persoonlijk niets met moto’s heb, is het best eens een leuke afwisseling van het racen met auto’s zoals in Forza. Dit weekend heb ik dan ook enkele events uitgereden, al zal ik hoogstwaarschijnlijk niet alle kampioenschappen gaan uitrijden, ik race tenslotte veel liever met auto’s. Onze review van Valentino Rossi: The Game kan je hier lezen.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%205_zpsbluhuko0.png

Na al het offline gamegeweld was het s’avonds weer tijd om wat online te gamen met vrienden. Dit weekend stond online vooral in het teken van racen. We begonnen met onze favoriete racing game, Forza Horizon 2. Deze game zal nog enkele maanden onze favoriete racing game blijven, vermoedelijk tot Forza Horizon 3 verschijnt.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%206_zpseoem6xih.png

Forza Horizon 2 was echter niet de enige racing game die we online hebben gespeeld, we hebben ook weer verder gedaan met Need for Speed. We hadden tot nu toe nog niet alle races van Eddie uit de Legends Update uitgereden, dus daar hebben we maar even werk van gemaakt. En dit natuurlijk met succes. We moesten nog een zevental races uitrijden, wat uiteindelijk vrij vlot gelukt is.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%207_zpsiivtrkb1.png

Om het weekend af te sluiten tenslotte, heb ik verder gekeken naar seizoen 3 van The Walking Dead. Hier was ik een tijdje geleden al aan begonnen, maar wegens tijdgebrek niet meer verder gekeken. Aangezien ik gisteren avond tijd had, besloot ik om deze serie verder te gaan kijken in plaats van een film op te zetten.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/the-walking-dead-season-3-1_zps8bgdluzq.jpg

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password