Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 42]

Het afgelopen weekend heb ik Uncharted 4: A Thief’s End uitgespeeld. Wat een goede game is dit toch! Uncharted 4 zal vermoedelijk de beste game zijn van dit jaar, het zal in ieder geval erg moeilijk worden om deze game te overtreffen. Uncharted 4 is dan ook het perfecte einde voor deze reeks. Vooral het laatste uurtje van deze game zorgt voor een zeer goede afsluiter van Nathan Drake zijn avonturen.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/13301331_10156913638725322_1446142071318076587_o_zpsh2n8nx9z.jpg

Omdat ik Uncharted 4 heb uitgespeeld ben ik begonnen met de Singleplayer van Doom. En ook deze game speelt lekker weg, men is er zeer goed in geslaagd om deze klassieke shooter in een modern jasje te stoppen. Zelf heb ik nooit erg vaak de klassieke Doom games gespeeld. Wel heb ik mij destijds gewaagd aan Doom 3, maar die game viel mij toen nogal tegen. Ook het feit dat de game een nogal plastieken look had hielp niet mee.

Gelukkig is dit niet het geval met de nieuwe Doom, deze ziet er namelijk geweldig uit. En nog belangrijker, ook de gameplay is geweldig! Het is enorm verslavend om in Doom met een dikke shotgun demonen af te knallen. En ook de nieuwe glory kills zijn een lust voor het oog en enorm leuk om uit te voeren. Natuurlijk ben ik dan ook bezig geweest om de achievement voor 200 glory kills te behalen. Dit is me natuurlijk ook gelukt. Sterker nog, ik heb ondertussen 544 glory kills. Verder heb ik ondertussen ook mijn health volledig ge-upgrade dus laat de demons maar komen!

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%2011_zpsohqjn0ii.png

De afgelopen week is Overwatch verschenen, hierdoor heb ik dan ook geen Doom gespeeld online, maar was het natuurlijk de beurt aan Overwatch. Blizzard heeft weer een geweldige game afgeleverd met deze schooter. Deze heb ik dan ook elke avond tijdens het weekend met veel plezier gespeeld. Ondertussen begin ik da nook alle personages een beetje te kennen, waardoor ik toch al enkele favorieten heb. Zo speel ik momenteel het liefst als Tracer, Junkrat, Genji en Roadhog. Vooral Tracer en Junkrat staan mij aan. het is geweldig om als Tracer de tegenstanders te verwarren door constant te teleporten, om hen in de rug aan te vallen, of van een totaal andere richting te komen, om dan vervolgens de tijd terug te spoelen om weer op je beginpunt terecht te komen met full health. Met Junkrat is het dan weer erg leuk om vanop een afstand vijanden te bestoken met zijn mijn wapen, ook zijn val in combinatie met C4 is erg dodelijk. Al werkt een welgemikte worp met C4 ook goed zonder zijn val. Hoewel ik toch nog een beetje moet oefenen, ben ik er toch reeds in geslaagd om al enkele keren play of the game te scoren.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%2013_zpsqcabn7te.png

Tenslotte heb ik ook nog even Homefront: The Revolution gespeeld. Hoewel de game – zoals je in mijn review kan lezen – erg ondermaats is, wou ik deze toch nog een kansje geven. Maar helaas wist het mij toch niet erg te boeien. Er zitten gewoon te veel fouten in om van deze game te kunnen genieten. Ook de belabberde framerate helpt hier natuurlijk niet bij. Jammer, want de setting spreekt mij erg aan. Ik vrees dan ook dat ik deze game niet zal gaan uitspelen, en dat terwijl ik alle games waaraan ik begin meestal wil uitspelen. Dus dat zegt genoeg denk ik zo…

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%2012_zpsyxux0jgn.png
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password