Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 41]

Weekend, een periode om te ontspannen en wat bij te gamen

Net zoals het voorgaande weekend heb ik mij deze keer voornamelijk beziggehouden met Uncharted 4 en Doom. Zoals je kan lezen in onze review van Uncharted 4: A Thief’s End ben ik erg onder de indruk van deze game. Vandaar ook dat ik deze dan ook volop aan het uitspelen ben. Ondertussen ben ik bij de laatste paar hoofdstukken aanbeland, dus het slot is naderbij. Jammer want ik ben enorm aan het genieten van deze game, aan alle goede dingen komt er een eind, en dit geld natuurlijk ook bij games. Ook deze keer ga ik niet teveel vertellen van wat ik in deze game gedaan heb, want ik wil natuurlijk vermijden om hier spoilers te plaatsen. Wat ik wel kan vertellen is dat ik weer enkele uren bezig ben geweest met het beklimmen van rotsen en gebouwen, puzzelen, en schieten op vijanden. Deze week zal ik de game dan ook uit hebben, waarna ik begin aan de singleplayer van Doom.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/13260090_10156898846000322_7797467674690647894_n_zps6vp6toaw.jpg

Over Doom gesproken… Deze heb ik ook weer enorm veel gespeeld tijdens het afgelopen weekend. Nu ja, de multiplayer dan toch, want ik ben nog steeds niet aan de singleplayer toegekomen. Maar dat is voor zodra ik Uncharted 4 heb uitgespeeld. Gelukkig weet het online gebeuren van Doom mij ook te boeien. Zoals de meesten hier ondertussen wel weten speel ik elk weekend s’avonds online games met wat vrienden. Tegenwoordig vooral Doom, al zal hier deze week verandering in komen vanwege de release van Overwatch. Al zal Doom nog steeds gespeeld gaan worden, al zal dat natuurlijk wel een tijdje minder zijn. Ondertussen begin ik ook best goed te worden in de multiplayer van Doom – ook al zeg ik het zelf – Ondertussen verschijn ik met regelmaat tussen de beste drie spelers, en de laatste twee sessies zelfs vaak op de eerste plek, yay!

Ik heb dan ondertussen dan ook mijn ideale wapen-combo gevonden, die in alle eerlijkheid ook wel wat overpowered is. Zo gebruik ik een combinatie van Super shotgun samen met de combat shotgun. Ik heb namelijk ontdekt dat het erg effectief is om deze twee constant te switchen. Zo schiet ik met de super Shotgun, om onmiddellijk te switchen naar de combat shotgun, daar vervolgens mee te schieten, om dan weer te wisselen naar de super shotgun. Op deze manier sla je de reload animatie van de super shotgun over, waardoor je constant kunt schieten, erg effectief want als je een beetje goed mikt is je tegenstander neer na twee schoten. Overpowered? Yup, maar daardoor wel erg effectief.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%205_zpsdp2waeak.png

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%206_zpsaorjxxis.png

Tussendoor heb ik ook nog enkele liedjes gespeeld in Rock Band 4, maar hier heb ik mij maar een half uurtje mee beziggehouden. Ook heb ik nog enkele offline races gedaan in Forza Horizon 2. Ik ben namelijk bezig om alle kampioenschappen uit te rijden, wat mij zodra het gelukt is 50 gamerscore al opleveren. Momenteel heb ik 155 van de 168 kampioenschappen uitgereden.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original_zpsew3narpq.png

Natuurlijk heb ik mij niet enkel beziggehouden met gamen. Het afgelopen weekend ben ik ook nog met vrienden naar de bioscoop geweest. Deze keer waren we gaan kijken naar Captain America: Civil War. Zoals te verwachten was dit zoals de andere Marvel films weer een amusante film. Hoewel het niet de beste Marvel film is, kan ik deze toch aanraden voor wie fan is van het Marvel universum.

Poster

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Lost Password