Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 37]

Weekend, een periode om te ontspannen en wat bij te gamen. Wat hebben wij dit weekend gespeeld?

Hoewel de intro anders beweert was het afgelopen weekend geen weekend om rustig te ontspannen. En hierdoor heb ik ook amper gegamed. Hoe komt het? Wel dit weekend ben ik volop bezig geweest met het bouwen en configureren van de nieuwe Gamebrain website. En dat gaat natuurlijk voor op gamen, want zonder website is het nogal moeilijk om te vertellen wat wij hier allemaal uitspoken op gaming vlak. 😉 Op het moment dat ik dit artikel schijf is de site nog niet volledig klaar, maar we zitten nu op ongeveer 90% van wat er allemaal dient te gebeuren. Momenteel is de volledige lay-out en het design klaar, en zijn het nog vooral de kleine details die nog wat werk vragen. En daarnaast moet natuurlijk ook alle bestaande inhoud weer erop gezet worden, en daarmee zal ik mij dan ook tussen mijn werk door mee bezighouden vandaag.

Op gaming vlak heb ik zoals ik reeds vertelde niet zoveel gedaan tijdens het afgelopen weekend. Wel heb ik vrijdag avond en zaterdag avond een uurtje pauze genomen om even met vrienden Pure Pool Online te spelen. Helaas bleek dat ik toch met mijn hoofd meer bij onze website zat dan bij de game, want uiteindelijk heb ik de meerderheid van onze matches verloren. Achja er moet iemand de verliezer zijn toch? Tijdens het spelen hebben we ofwel een vreemde bug voorgehad, ofwel een meesterlijk schot. Want de zwarte bal (die bij 8-bal als laatste erin moet) bleef vanboven op de houten rand hangen, dus ofwel was dit het meest indrukwekkende schot ooit, want deze rolde niet van de tafel af. Ofwel een vreemde bug. Oordeel vooral zelf 😉

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original_zpsdt5uughk.png

Zondag heb een uurtje Dying Light gespeeld. Daardoor heb ik mij tijdens mijn pauze vermaakt met zombie meppen. Deze keer heb ik een save house of twee bevrijd en mij verder beziggehouden met de hoofdmissie. Daarnaast heb ik ook ontdekt dat het erg leuk is om je wapen aan te passen naar een stoomwapen. Erg handig dat je daarmee een zombie kan stunnen, waarna deze even op de grond blijft na sidderen. Hierdoor kan je deze zombie dan ook erg makkelijk afmaken. Erg handig! Dit weekend heb ik weer geen film gekeken, want daar had ik niet echt de tijd voor. Nu ja als ik het wou kon het wel natuurlijk, maar de nieuwe website afwerken had voorang natuurlijk. Vandaar is het tijdens de avond enkel gebleven bij een paar afleveringen van Naruto Shippuden. Volgend weekend dus maar eens wat gaming tijd en ontspanning inhalen!

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%201_zpsrobzbxog.png

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password