Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 29]

Weekend, een periode om te ontspannen en wat bij te gamen. Wat hebben wij dit weekend gespeeld?

Alweer is er een weekend afgelopen, het gaat snel! Maar goed, dat betekend meteen ook weer dat we weer eens tijd hebben gehad om eens goed te gamen. Dit weekend heb ik net zoals in het vorige weekend verder gedaan met Fallout 4. Ondertussen ben ik dan ook reeds bij de end-game aanbeland. Vorige week was ik begonnen met het afwerken van The Railroad quests. Dat is me dan ook gelukt, waardoor ik het Railroad einde heb bereikt. Al is dit niet het uiteindelijke einde waarvoor ik ga gaan. -Althans daar ga ik vanuit- Aangezien ik ook zoveel mogelijk achievements wil behalen, zal ik dan ook alle eindes even moeten doen, al is dat natuurlijk geen straf om deze door te spelen. Na het einde van The Railroad ben ik begonnen aan de end-quests van The Brotherhood of Steel. Om nadien het einde van The Institute uit te spelen. Vermoedelijk zal ik ook op de save van deze laatste verder spelen, aangezien tot nu toe deze factie mij het interessantst lijkt.

Naast de main quest-lines heb ik ook nog even verdergedaan met mijn main settlement uit te breiden en te verbeteren, ook dit met succes. Verder heb ik ook nog een erg interessant wapen te pakken gekregen, namelijk een nail gun. Deze is erg handig want je kan de ammo van deze gun weer uit de lijken van je slachtoffers halen, waardoor je niet zo heel snel zonder ammo komt te zitten. En het blijft natuurlijk leuk om een vijand vast te spijkeren aan een muur.

 

Natuurlijk moest er online ook nog wat gespeeld worden, en deze week was het de eer aan Plants Vs. Zombies: Garden Warfare 2.  Het eerste deel van deze game had ik enorm veel gespeeld. (Volgens mijn Trueachievements profiel een kleine 95 uur) En op het eerste zicht zal dat ook weer zo zijn met dit tweede deel, want het blijkt weer enorm leuk te zijn. Wel is het nog even oefenen met de nieuwe beschikbare personages, aangezien ik nog niet bekend ben met al hun aanvallen. Maar oefening baart kunst natuurlijk. En gelukkig zijn alle oude personages nog steeds speelbaar.

 

Toch was het niet de enige online game die ik het afgelopen weekend heb gespeeld, ook Rocket League mocht er weer aan geloven. Al hebben we deze wel wat minder gedaan vanwege de release van Garden Warfare 2. Toch hebben we deze keer weer enkele mooie overwinningen te pakken gekregen, met ook hier en daar de nodige nederlaag… Toch nog maar even oefenen voor wij aan ranked beginnen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password