Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 26]

Weekend, een periode om te ontspannen en wat bij te gamen. Wat hebben wij dit weekend gespeeld?

Het afgelopen weekend ben ik aan enkele nieuwe games begonnen. Sébastian Loeb Rally is daar alvast één van. Deze heb ik dan ook uitgebreid getest vanwege onze review over deze game. Toch had ik er nog niet genoeg van, want ook tijdens het weekend heb ik enkele rally’s uitgereden. Zo heb ik nu op bijna alle rookie events goud behaald. Nog enkele rally’s dus, en dan zou ik alles hiervan behaald moeten hebben. Volgend weekend zal ik dan naar alle waarschijnlijkheid bezig zijn in een klasse hoger. Ook online heb ik de game ondertussen even gespeeld, al vond ik de multiplayer niet echt heel interessant.

Daarnaast heb ik deze week verder gedaan met enkele games waar ik al eerder aan was begonnen, maar die even waren blijven liggen vanwege andere titels die uitkwamen. Zo heb ik weer verder gedaan met Alien Isolation, en ben ik van plan deze nu toch eens eindelijk te gaan uitspelen. Het was wel weer eventjes wennen aan de game, aangezien ik deze toch bijna een jaar niet meer heb gespeeld. Gelukkig wist ik nog wel waar ik juist in de game zat, waardoor ik de draad toch vrij snel kon oppikken. Wel was het weer even zoeken naar hoe je het beste de xenomorph (de alien dus) het beste ontweek. Na veel trial en error waarbij ik net iets te vaak ben gestorven, ben ik toch weer een hoofdstuk verder geraakt in de game. Wel nadat ik eerst tien minuten in een kast heb gezeten omdat de xenomorph maar niet opgaf, en dus in de buurt bleef. Nadat deze toch een keer of vijf was komen snuffelen aan de kast waar ik inzat, besloot ik het er toch maar op te wagen. Rustig ben ik dan uit die kast gekropen, snel de keycard gebruikt om de deur te openen waar ik door moest. Om vervolgens oog in oog te staan met de xenomorph. Yay!

Ook met Fallout 4 heb ik weer verder gedaan. Ook deze game was even blijven liggen vanwege enkele nieuwe releases. Gelukkig was het maar iets meer dan een maand geleden dat ik deze nog had gespeeld. Dus ook hier wist ik perfect waar ik gebleven was. Deze keer heb ik mijzelf bij de Railroad aangesloten. Samen met deze organisatie heb ik mij dan ook vooral beziggehouden met het redden van synth’s. En met succes trouwens! Door enkele van hun missies af te werken ben ik ook tot level 25 opgeklommen, wat mij natuurlijk weer een nieuwe achievement opleverde, mooi meegenomen dus!

Tenslotte heb ik nog twee andere games gespeeld. Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 (een hele mond vol), was afgelopen vrijdag verschenen. Natuurlijk moest ik deze game dan toch ook even uittesten. Al moet ik wel toegeven dat ik nog niet aan de story-mode begin, want ik heb namelijk nog niet alle afleveringen gezien van Naruto Shippuden. Dus ik wil zoveel mogelijk spoilers vermijden. Online heb ik dan weer Battlefield 4 gespeeld. BF4 is voor mij zo een game die niet snel verveelt, althans voor online play dan toch, en vermoedelijk zal ik ook volgend weekend nog enkele online matches afwerken in BF4. Aangezien eind dit jaar naar alle waarschijnlijkheid Battlefield 5 zal verschijnen, wil ik mij toch nog enkele avonden bezig houden met het vierde deel.

Dit weekend heb ik weer een film gekeken, en deze keer één van mijn favoriete klassiekers, namelijk Alien uit 1979. Vanwege de game kreeg ik weer eens zin om aan deze filmreeks te beginnen, en natuurlijk heb ik weer genoten van deze film. Binnenkort de andere ook maar weer eens bekijken.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password