Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 2]

Weekend, een periode om te ontspannen en wat bij te gamen. Wat hebben wij dit weekend gespeeld?

Dit weekend ben ik wederom niet aan the Witcher 3 toegekomen, want ik had het namelijk te druk met een scheve schaats te rijden in Catherine. Ik ben maar eens opnieuw begonnen aan deze game, dit keer op Xbox 360, ook ben ik van plan de gehele playthrough te streamen op twitch.

Catherine was niet de enige puzzel-game die ik dit weekend heb gespeeld. Ook Bridge Constructor mocht eraan geloven. Na het typen van de review van deze game ben ik er namelijk nog wat aan blijven plakken, het blijft tenslotte een leuk tussendoortje. Helaas heb ik bij deze wel bewezen dat er voor mij geen toekomst in zit als bruggen-bouwer.

Verder heb ik ook nog wat Online Forza Horizon 2 gedaan, waarbij ik een erg mannelijke paint heb gemaakt voor een audi R8, speciaal voor online te racen met deze wagen. Ik kan in ieder geval al zeggen dat deze paint zeer gesmaakt werd in onze livestream afgelopen avond. In de twee screenshots hieronder kan je deze erg mannelijke bolide alvast checken.

Daarnaast heb ik ook tijd gemaakt voor de volgende X-men film te bekijken, namelijk X-Men Origins: Wolverine. En ik moet zeggen ik heb best genoten van deze film, in tegenstelling van wat ik op internet vaak hoor, (Dat deze film minder is dan de voorgaande drie films.) vond ik deze net de leukste van alle vier de X-men films die ik tot nu toe gezien heb. Dus deze week zal ik zeker naar de volgende film uit de reeks gaan kijken.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password