Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 16]

Weekend, een periode om te ontspannen en wat bij te gamen. Wat hebben wij dit weekend gespeeld?

Afgelopen weekend heb ik mijn tijd voornamelijk besteed aan Star Wars: Battlefront. Ook dit weekend heb ik meerdere fronts bezocht op meerdere planeten, en een ontelbaar aantal Stormtroopers en Rebels aan gort geschoten. Ook Darth Vader moest eraan geloven, al had deze een slechte dag vermoed ik, want hem heb ik gewoon als rebel verslagen. Daarna heb ik ook nog de kans gekregen om een AT-AT te besturen, al viel me dit vanwege de map toch een beetje tegen. Vanwege de vele bomen kon je amper de tegenstanders zien, en ook de wendbaarheid van de AT-AT viel te wensen over. Al viel dat laatste natuurlijk wel te verwachten. Dit weekend heb ik ook enkele malen de kans gehad om als helden te spelen. Waardoor ik Boba Fett, Darth Vader, The Emperor en Luke Skywalker eens uitgebreid heb kunnen testen. Op het moment zijn Darth Vader en Luke mijn favorieten, al heb ik deze al vaker bestuurd en ken ik hun moves beter, dus de rest komende week ook eens wat beter leren kennen. Met deze game zal ik mij in ieder geval nog lang kunnen vermaken.

Dit weekend ben ik ook begonnen aan Tales of the borderlands, hiervan heb ik de eerste episode uitgespeeld en ben ik ondertussen begonnen aan de tweede episode. Naar goede gewoonte zit ook deze game van Telltale vol met humor en leuke momenten. Zo blijft het leuk om te kiezen hoe jij reageert, waardoor het verhaal weer anders loopt. Deze games worden niet snel vervelen (zo is het toch bij mij althans), en zijn perfect om eens rustig tussendoor te spelen als pauze van het zware game-geweld.

Natuurlijk heb ik ook nog een beetje verder gedaan met Fallout 4, al was dat dit weekend toch een beetje minder vanwege het verslavende Star Wars: Battlefront, en vanwege het feit dat Just Cause 3 binnengekomen was. Al heb ik wel een gebied ontdaan van Super Mutants in opdracht van The Brotherhood of Steel, dus mijn tijd in Fallout 4 heb ik alvast nuttig besteed. Hoewel ik dus even wat minder Fallout 4 heb gespeeld, zal ik komende week mij toch nog verder gaan bezighouden met deze game.

Just Cause 3 heb ik natuurlijk ook al een beetje uitgetest. Helaas niet erg uitgebreid, aangezien de servers om de paar minuten uitvielen, waardoor ik steeds na een paar minuten spelen naar een verbindingsscherm zat te staren. Al zal dat vermoedelijk wel komen omdat de game pas dinsdag verschijnt. Dus hopelijk vanaf dinsdag beter speelbaar. Dus erg veel heb ik nog niet kunnen doen in deze game. Al heb ik wel al een provincie bevrijd van het dictatoriaal bewind, en heb ik enkele challenges aangegaan, en enkele missies.

Wie mij een beetje kent weet dat ik elk weekend ook film kijk. Deze keer was het de beurt aan Star Wars Episode IV. Aangezien de nieuwe film binnenkort verschijnt ben ik nog eens alle Star Wars films aan het bekijken. Met veel plezier trouwens want dit blijft mijn favoriete film reeks.

Net als vorige week had ik nog enkele screens liggen, dus ook deze keer plaats ik er nog een paar extra.

Just Cause 3:

Star Wars Battlefront:

Fallout 4:

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password