Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 14]

Weekend, een periode om te ontspannen en wat bij te gamen. Wat hebben wij dit weekend gespeeld?

Afgelopen week is Fallout 4 verschenen. Dus heb ik natuurlijk al enkele uren besteed aan deze game. Tijdens het rondwandelen in de wastelands van Boston ben ik enkele interessante figuren tegen het lijf gelopen, die mij meteen met enkele opdrachten opzadelden. Onder het motto; “iemand moet het doen” , ben ik met volle moed begonnen aan deze opdrachten. Zo heb ik tijdens het uitvoeren van deze opdrachten enkele leuke wapens weten te bemachtigen met dank aan enkele elite vijanden, waaronder een legendary  radroach, gewoon omdat het kan.  Deze liet trouwens zeer keuke loot achter,  waaronder een pistool die bij een critical hit je slachtoffer kan bevriezen. Een andere legendary vijand liet dan weer een rifle liggen die je nooit hoeft te herladen. Erg handig, zeker als je temaken krijgt met een over-sized Mirelurk.

Ondanks dat Fallout 4 veel van mijn tijd heeft opgeslorpt, heb ik toch nog even tijd gemaakt om Tales of Zestiria uit te spelen. Hoewel ik enorm veel plezier aan deze game heb beleeft werd het toch stilletjes aan eens tijd om de eindbaas te confronteren. Dit met succes! Al moet ik wel zeggen dat deze game toch wel wat makkelijker was dan de voogaande Tales of games. Zo waren de dungeons vrij simpel en symmetrisch opgebouwd, waardoor je amper moeite hoefde te doen om alles te vinden want het wees zichzelf tenslotte uit. Ook Kittybeard (beter bekend als heldarf) was net iets te simpel om te verslaan. Deze was tot nu toe de makkelijkste eind baas waar ik ooit heb voorgestaan in een Tales of game. Voor wie deze reeks nog nooit gespeeld heeft is het wel de perfecte instap-game om met de reeks te beginnen, en de gameplay te leren. Oh! en onderweg naar Kittybeard ben ik ook nog een draakje tegengekomen.

Daarnaast heb ik ook nog even Sword Art Online:Re Hollow Fragment uitgetest. Tot nu toe bevalt de game me wel, het gevechtssysteem is leuk gedaan en het verhaal is weer leuk om te volgen. Enkel valt het wel erg hard op dat deze game oorspronkelijk bedoeld was voor PS Vita in plaats van Playstation 4. Aangezien de gameplay zich perfect verleent om “on the go” te spelen. Wel is het zo dat de game echt wel is bedoeld voor de fans van de anime reeks, want heb je deze niet gezien, dan zul je het verhaal niet kunnen volgen.

Online heb ik ook nog enkele races meegedaan met Forza Horizon 2 en Need for Speed, maar daar heb ik niet echt iets noemenswaardig beleeft, of gepresteerd. Aangezien ik deze beiden maar een klein uurtje heb gespeeld.

Dit weekend heb ik toch ook nog een gaatje gevonden om film te kijken. Deze keer was het de beurt aan de eerste Transformers film. Deze had ik nog niet eerder gezien, dus werd het toch wel eens hoogtijd om deze eens te bekijken. Ik vond het best nog een vermakelijke film, en zoals je uiteraard van een film gemaakt door Michael Bay, zat deze boordevol actie en explosies. Een aanrader als je een avondje een hersenloze actie film wil bekijken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password