Het weekend van Gamebrain [Deel 39]

Weekend, een periode om te ontspannen en wat bij te gamen. Wat speelden wij het afgelopen weekend?

Ondanks het goede weer tijdens het weekend, heb ik toch weer enkele games onder handen genomen. Tijdens het afgelopen weekend liep de beta van Overwatch. Dit betekent dan ook dat ik deze game uitgebreid gespeeld heb. Hierdoor heb ik dus tijdens het weekend vooral online gegamed. Ik ben aangenaam verrast door Overwatch. Ik was aan de beta begonnen zonder verwachtingen, maar deze game blijkt enorm leuk en verslavend te zijn. Hierdoor hebben wij dan ook geen andere games online gespeeld. De game speelt erg vlot, en de verschillende personages zijn leuk om mee te spelen. Ik heb natuurlijk alle personages eens uitgetest, waardoor ik ondertussen al enkele favorieten heb. Het liefst speel ik met Tracer, Reaper en Junkrat. Al genoot Tracer wel mijn voorkeur. Het is namelijk geweldig om met Tracer je tegenstanders te verwarren door regelmatig te teleporten, om vervolgens terug op je oorspronkelijke plek te verschijnen. Erg handig wanneer je dit perfect timet, en zo je tegenstanders in de rug kan aanvallen. Vermoedelijk zal Tracer dan ook mijn main karakter gaan worden, al kan dat natuurlijk nog veranderen bij de uiteindelijke release.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/13198602_10156840354990322_4038585767262338788_o_zpsor4hxdte.jpg

Een andere game waar ik mij mee bezig heb gehouden is Forza Motorsport 6. Gewapend met een stuurwiel en H-shifter heb ik verder gedaan met de Porsche expansion. Deze keer heb ik de Origin era afgewerkt. Hoewel ik hier een tijdje geleden aan was begonnen, had ik hier vanwege enkele nieuwe game releases niet meer verder mee gedaan. Mogelijk begin ik deze week aan het volgende era van de Porsche expansion, al zal ik waarschijnlijk vooral bezig zijn met Uncharted 4.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%2034_zpswybevrap.png

Ook dit weekend had ik zin om eens een oudere game te spelen. Deze keer was het de beurt aan Carmageddon. Deze game heb ik vroeger enorm vaak gespeeld en blijft tot op de dag van vandaag erg leuk. Ik kijk dan ook enorm uit naar Carmageddon Max Damage, dat in juli zal uitkomen voor pc en de huidige consoles.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/13147844_10156846069100322_3464651534760886892_o_zpswue8p4me.jpg

Tot slot heb ik ook nog even Pier Solar and the Great Architects gespeeld. In deze game heb ik weer hetzelfde gebied moeten doorlopen op zoek naar een altaar dat te maken had met de dungeon die ik vorig weekend had bezocht. Ook deze heb ik weten te vinden, met de nodige gevolgen voor de hoofdpersonages…

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/Screenshot-Original%2035_zpsod2ootlx.png

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password