We Were Here – Together aangekondigd

Wat begon als een studentproject is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige franchise. Total Mayhem Games kondigde vandaag de derde game in hun We Were Here-series aan, genaamd We Were Here Together.

We maken kennis met twee avonturiers die al snel van elkaar gescheiden geraken. Verdwaald in een kasteel en dan is de enige communicatie mogelijkheid een walkie-talkie natuurlijk! Samen moet je de puzzels oplossen en zien te ontsnappen uit het kasteel. In We Were Here Together krijgen we een achtergrondverhaal bij deze tot nu toe anonieme figuren. Het spel begint in hun kamp maar al snel wordt je toch weer naar het duistere kasteel getrokken. Daar is de hofnar al op je aan het wachten en hij heeft niet de intentie je naar buiten te helpen.
We Were Here kwam in 2017 uit als het resultaat van een minor aan de Hogeschool Rotterdam en werd maar liefst 1 miljoen keer gedownload. De succesvolle co-op puzzle game kreeg een vervolg in We Were Here Too welke afgelopen februari uitkwam en bijna 100.000 spelers heeft tot nu toe. Het ziet er voor nu naar uit dat we begin 2019 aan de slag kunnen met We Were Here Together.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password