We Love Katamari Reroll + Royal Reverie komt naar alle platformen

Bandai Namco kondigde vandaag We Love Katamari Reroll + Royal Reverie aan, een complete remaster die op 2 juni uitkomt op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc, met nieuwe toevoegingen om de boel draaiende te houden!

Spelers rollen terug in het Katamari-universum om tal van voorwerpen te verzamelen in een klaslokaal, een dierentuin, de wereld en de ruimte terwijl de kleine prins de taak heeft om de twinkeling in de hemel te herstellen. Ze kunnen zelf rollen of meedoen aan de offline multiplayer-modus om samen met een vriend de grootste Katamari te maken of elkaar uit te dagen.

Deze remaster voegt nieuwe functies toe waaronder vijf nieuwe uitdagingen die de spelers terugbrengen naar de kindertijd van de King of All Cosmos! Ze kunnen ook foto’s maken met de Selfie Camera en hun achtergrondmuziek afspeellijst aanpassen met hun favoriete We Love Katamari-nummers.
We Love Katamari Reroll + Royal Reverie rolt op 2 juni 2023 uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Voor wie niet kan wachten om de wereld rond te rollen, is het eerder uitgebrachte Katamari Damacy REROLL van 20 tot 26 februari beschikbaar als Game Trial op Nintendo Switch. Spelers met een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap kunnen Katamari Damacy REROLL gratis downloaden uit de Nintendo eshop en er deze periode van genieten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password