Watch That Left Hook – World Championship Boxing Manager 2 komt vandaag op de PC!

We hebben een nieuwe wereldkampioen! Ziggurat Interactive kondigde vandaag aan dat hun nieuwste bijdrage aan het behoud van retro titels, World Championship Boxing Manager 2, nu beschikbaar is op PC. Ontwikkeld door Mega Cat Studios (WrestleQuest en Coffee Crisis), worden spelers uitgedaagd om hun vaardigheden te tonen in een één-tweetje van business tycoon en sport simulatie gameplay. Bouw een bokserfgoed op met de beste trainers, rekruteer een roster van professionele boksers en leid je atleten naar de top! Als extra bonus ontvangen degenen die World Championship Boxing Manager 2 kopen ook de originele World Championship Boxing Manager voor een extra dosis ringside actie!
World Championship Boxing Manager 2, tot leven gebracht met handgetekende 32-bit beelden, is het officiële vervolg op zijn voorganger uit 1991. Spelers nemen veelbelovende amateur-vechters in dienst en trainen ze vanaf de basis op hun weg naar het wereldkampioenschap. Ze beheren hun trainingsschema’s – inclusief conditietraining – om de beste balans te creëren voor hun team. Om ze op het pad naar glorie te houden, moeten ze ook het beste personeel aannemen, supporters op alle niveaus werven en hun vechters promoten. De game bevat voormalige profboksers Rocky Marciano, Sugar Ray Robinson en Sue “Tiger Lily” Fox als coaches in de game, samen met een lijst fantastische fictieve vechters, coaches en trainingsstaf. Een goed geleid team stijgt naar de top, maar één misstap leidt tot een TKO!

Kenmerken van World Championship Boxing Manager 2 zijn onder andere:

  • Een geweldige reeks boksers en stafleden, waaronder iconische gelicentieerde personages, Sue “Tiger Lily” Fox, Rocky Marciano en Sugar Ray Robinson!
  • 32-bit visuals met moderne functies, waaronder dynamische verlichting en een vechtcamera om je vechter het in real-time te zien uitvechten.
  • Een uitgebreid vaardigheidssysteem laat spelers de bokser van hun dromen bouwen. Of het nu een hard-hitting ring koning, een one-punch wonder, of een super uithoudingsvermogen krijger van de knock-down-drag-out gevecht; het is aan de speler om een training pad naar de overwinning te creëren.
  • Een compleet huursysteem laat spelers ervoor zorgen dat ze het beste trainingsteam (en bedrijfsleiders) hebben voor hun vechters – zelfs als sommige van die medewerkers misschien een beetje onorthodox zijn!
  • Dankzij Twitch-integratie kunnen streamers en hun kijkers samen deelnemen aan de bokservaring met door de kijker getriggerde willekeurige gebeurtenissen in het spel die de speler kunnen helpen of hinderen.
  • Vol met de humor, het hart en de persoonlijkheid die het originele spel zo populair maakten!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password