Watch Dogs Legion geeft fans de kans om eigen muziek te maken

Ubisoft zal gaan samenwerken met HitRecord. De bedoeling van deze samenwerking is om fans de kans te geven hun eigen muziek te maken voor Watch Dogs Legion.

Ubisoft is voor deze game op zoek naar 10 door fans gemaakte nummers. De verkozen HitRecord-gebruikers verdienen met hun nummer 2000 dollar. Interesse? Je kunt nog meedoen aan deze wedstrijd.

HitRecord is een platform van acteur Joseph Gordon-Levitt. Op dit platform kunnen gebruikers content uploaden, zoals korte films en muziek. Vervolgens kunnen andere leden van de community deze content remixen of samenwerken met de originele artiest om iets nieuws te maken.

Watch Dogs Legion is vanaf 6 maart 2020 verkrijgbaar op PC, PS4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password