Watch Dogs 2 onthuld

Ubisoft heeft Watch Dogs 2 officieel onthuld tijdens een livestream. Op de E3 zal een speelbare demo beschikbaar zijn van Watch Dogs 2.

Ubisoft belooft  een grotere open wereld waarin de personages niet alleen op de speler, maar ook op elkaar reageren. Er zou meer te hacken zijn, zowel wat betreft voertuigen en objecten als mensen. Voertuigen zullen uitgebreider te besturenzijn , als voorbeeld laat Ubisoft een gehackte vorkheftruck zien die een politieauto optilt en ermee het water in rijdt.

Watch Dogs 2 heeft ook een nieuw hoofdpersonage: Marcus Holloway, die een stuk atletischer za zijn dan Aiden Pearce. Wat meer mogelijkheden biedt voor parkour.

Watch Dogs 2 verschijnt op 15 november voor Playstation 4, Xbox One en pc.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password