Warpath onthult gloednieuwe trailer met sluipschutteractie in militaire RTS-game

Ontwikkelaar Lilith Games heeft vandaag een gloednieuwe Warpath-trailer onthuld waarin de spannende sluipschuttersactie, epische gevechten en innovatieve tactische gameplay van de militaire RTS-game worden getoond.

Warpath, gratis te spelen op pc en mobiele iOS- en Android-apparaten, bevat een aantal bloedstollende sluipschuttersmissies waarin spelers hun scherpschuttersvaardigheden kunnen aanscherpen, zowel op de grond als in de lucht. Ervaar wat er nodig is om de trekker over te halen en de redder op het slagveld te zijn in deze filmische trailer boordevol actie.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password