Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games enThe LEGO Group kondigen release aan van LEGO Harry Potter: Collection

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigden vandaag de release van LEGO Harry Potter Collection aan, met de populaire LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 en LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 geremasterd in één pakket.

De LEGO Harry Potter: Collection, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, verenigd de kenmerkende humor van LEGO®-games en de uitgebreide Wizarding World in een spannend verhaal vol spreuken, toverdranken en puzzels. De compilatie bevat de inhoud uit de acht films, verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en visuele effecten. Er zijn ook twee downloadbare pakketten (DLC) beschikbaar.

 “De LEGO Harry Potter: Collection voor Nintendo Switch en Xbox One geeft een nieuwe generatie spelers de mogelijkheid om te genieten van het volledige LEGO Harry Potter avontuur,” aldus Hoofd Productie en Strategisch Directeur bij TT Games. “Fans en nieuwe spelers keren terug naar Zweinstein voor een luchtige, humoristische en interactieve reis, geïnspireerd op de Harry Potter films.”

LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 is gebaseerd op de eerste vier films—Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban en Harry Potter en de Vuurbeker. Zo kunnen fans de eerste vier jaar van Harry aan Zweinstein volledig in LEGO beleven.

LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 leidt de spelers door de laatste vier films—Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins™ en Harry Potter en de Relieken van de Dood Delen 1 & 2. Hierin beleven ze de laatste jaren van Harry aan Zweinstein en zijn strijd tegen Heer Voldemort™ in het ultieme gevecht tussen goed en kwaad.

Dit avonturenspel zit boordevol actie en bevat tevens twee eerder uitgegeven DLC-pakketten, waaronder een pakket met personages zoals Goderic Griffoendor, Harry (kerstbal), Helga Huffelpuf, Smalhart (dwangbuis), Loena Leeflang (leeuwenkop), Foppe, Hermelien (roze jurk), Ron Wemel (geest), Rowena Ravenklauw en Zalazar Zwadderich, evenals een pakket met toverspreuken zoals Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors en Tentaclifors.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password