Warner Bros. Interactive Entertainment laat een eerste glimp zien van Mortal Kombat 11

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een eerste glimp laten zien van Mortal Kombat 11, met verbluffende nieuwe gameplay, nieuwe en bekende krijgers, boeiende verhaalelementen en innovatieve kenmerken die een nog persoonlijkere ervaring bieden dan ooit tevoren. Tijdens de ervaringsgerichte communityviering, die live voor een wereldwijd publiek werd gestreamd, werden meerdere bekendmakingen gedaan, waaronder de aanwezigheid van UFC-kampioen, Olympisch medaillewinnares en WWE Superstar Ronda Rousey, die de stem verzorgt van Sonya Blade.

“Ik ben al heel mijn leven fan van Mortal Kombat™, en Sonya Blade was het eerste stoere vrouwelijke videogame-personage waar ik me in kon vinden,” aldus Ronda Rousey. “Nu krijg ik haar stem in Mortal Kombat™ 11. Het is een echte droom om deel uit te maken van de Mortal Kombat™-franchise waarmee ik ben opgegroeid.”

“We zijn erg enthousiast om Mortal Kombat™ 11 te laten zien en de gameplay, nieuwe features en epische personages te onthullen aan de fans,” aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. “We hebben een fantastische community, en het is een eer om deze viering van de Mortal Kombat™-franchise te kunnen delen met al onze enthousiaste fans over de hele wereld.”

De aankondigingen voor Mortal Kombat™ 11 :

UFC-kampioen, Olympisch medaillewinnares en WWE-superster Ronda Rousey werd aangekondigd als de stem van Sonya Blade.

De eerste Gameplay Reveal Trailer met gloednieuwe muziek, gemaakt in samenwerking met de internationale DJ Dimitri Vegas, getiteld ‘You’re Next’.

Inleiding tot de Story Mode middels een glimp van de gloednieuwe, uitgebreide verhaallijn met in de hoofdrol Kronika, Keeper of Time en schepper van het bestaan, en het eerste vrouwelijke boss personage in de geschiedenis van Mortal Kombat.

Bekendmaking van een nieuwe krijger, Geras, een krachtige en trouwe dienaar van Kronika die de tijd kan manipuleren, samen met andere populaire personages, waaronder Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion, Sonya Blade en Sub-Zero.

Een montage van de meest iconische feature uit Mortal Kombat, Fatalities, met de meest gruwelijke, over-de-top Fatalities uit de geschiedenis van Mortal Kombat.

Pre-order Mortal Kombat 11 voor de PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One of Xbox One X voor toegang tot de bèta, beschikbaar op 28 maart 2019. Pre-orders ontvangen het in-game, speelbare personage, Shao Kahn.

Mortal Kombat 11 Kollector’s Edition onthuld, met de hoofdgame, Kombat Pack, Scorpion mask buste, exclusieve steelcase, herdenkingsmagneetmunt en authenticiteitsplaatje.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password