Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive lanceren HITMAN 2 – Launch Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive kondigen vandaag aan dat HITMAN 2, de opvolger van de bekroonde internationale videogame HITMAN™, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Ontwikkeld door IO Interactive, perfectioneert HITMAN 2 de sluipmoordenaar-sandbox ervaring. Spelers krijgen ongeëvenaarde vrijheid om hun missies te plannen en te behalen door gebruik te maken van verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken, en op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

“We zijn blij samen te werken aan de lancering van HITMAN 2 vandaag met het talentvolle team van IO Interactive,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “HITMAN 2 heeft meeslepende gameplay, nieuwe gamemodi die voor het eerst in de franchise zitten en een constante stroom van gratis live content die de gepassioneerde fanbase en nieuwe spelers zeker zullen bekoren.”

“Het is een zeer spannende tijd voor IO Interactive en Hitman spelers over de hele wereld,” aldus Hakan Abrak, CEO, IO Interactive. “HITMAN 2 markeert voor ons niet alleen een nieuw hoofdstuk als onafhankelijke studio, maar dient ook als benchmark van onze toewijding om een unieke AAA-ervaring te leveren. The World of Assasination zal je voortdurend blijven uitdagen, omdat wij het blijven uitbreiden en de grenzen verleggen in nieuwe, ambitieuze richtingen.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password