Warner Bros. Games, Spin Master en WayForward vieren de release van Bakugan: Champions of Vestroia

Warner Bros. Games, Spin Master en WayForward hebben vandaag de lanceringstrailer voor Bakugan: Champions of Vestroia vrijgegeven; een totaal nieuw actierollenspel dat exclusief uitkomt op de Nintendo Switch op 4 november 2020. Het spel is gebaseerd op de ongekend populaire Bakugan-franchise, bekend van de spannende avonturenanime, innovatieve speelgoedlijn, het kaartspel en meer. Het bevat een uniek verhaal en de gevechten waar Bakugan bekend om is.

De videogame Bakugan: Champions of Vestroia, uitgegeven door Warner Bros. Games, geproduceerd door Spin Master en ontwikkeld door WayForward, neemt spelers mee op reis en laat ze teams vormgeven voor felle, strategische één-op-één gevechten en kennismaken met sterke Bakugan. Het spel omvat een volledig te navigeren 3D-wereld, verdeeld in verschillende districten met elk hun eigen gevechtsarena’s. Spelers kunnen communiceren met andere personages, missies ondernemen en op verkenning gaan met hun Bakugan-vrienden. De game is toegankelijk voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus; geavanceerdere spelers kunnen zich verdiepen in de details van het unieke gevechtssysteem van de game. Verder kunnen ze hun gevechtsvaardigheden online één-op-één meten met vrienden of spelers van over de hele wereld om zo de ware kampioen van Vestroia te worden.

Bij de lancering is ook een fysiek Deluxe-pakket verkrijgbaar met daarin het spel, een exclusieve Ultima Dragonoid-bal (die in een Bakugan verandert), een Ultima Dragonoid ruilkaart, een Ultima Dragonoid magnetische sleutelkaart en twee krachtige BakuCores.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password