Warner Bros. Games onthult de Gotham Knights-gameplaytrailer met Red Hood

Warner Bros. Games en DC onthulden vandaag een nieuwe gameplaytrailer voor Gotham Knights, de aankomende actie-RPG in open wereld die wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal.

De video bevat nieuwe gameplay en speciale tussenfilmpjes van Red Hood, ook bekend als Jason Todd. Red Hood, een intense nachtwaker met een kort lontje, is een goedgetrainde scherpschutter en keiharde man-tegen-man vechter die de maximale menselijke kracht heeft bereikt, waardoor hij uitstekend is in zowel mêleegevechten als gevechten op afstand. Na zijn gewelddadige dood en daaropvolgende verrijzenis in de Lazarus Pit verkreeg Red Hood magische krachten die hem helpen in de strijd en waarmee hij zich door de lucht kan verplaatsen om de stad te doorkruisen. Ondanks zijn ingewikkelde verleden heeft Red Hood zich verzoend met de Batman-familie en heeft hij dodelijke gevechtsmethoden afgezworen bij het beschermen van Gotham City in de nasleep van Batmans dood.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com