Warner Bros. Games, NetherRealm Studios en RTS kondigen Mortal Kombat 1 Pro Kompetition aan

Warner Bros. Games, NetherRealm Studios en RTS hebben vandaag de Mortal Kombat 1 Pro Kompetition aangekondigd, een nieuw wereldwijd esports-programma beheerd door RTS met het nieuwste deel van de iconische Mortal Kombat-videogamefranchise. De nieuwe competitie, met een totale prijzenpot van $ 255.000, heeft tot doel een internationaal ecosysteem van spelers op te bouwen en zal op 20 oktober van start gaan met het East Coast Throwdown-vechtspeltoernooi. De Pro Kompetiton wordt afgesloten met twintig spelers die strijden tijdens het Final Kombat World Championship-evenement in juni 2024. Ga voor meer informatie over de Mortal Kombat 1 Pro Kompetition naar @NRSEsports.

Kwalificatie voor het Final Kombat World Championship loopt via het mondiale Pro Kompetition-klassement of de regionale competitiefinales. Bij elk evenement zijn er 1 tegen 1 dubbele eliminatie brackets. Er zullen vier persoonlijke Pro Kompetition-partnerevenementen zijn waar alle spelers aan kunnen deelnemen, waaronder East Coast Throwdown in Stamford, Conn., VS (20-22 oktober 2023), Ultimate Fighting Arena in Parijs, Frankrijk (24-nov. 26 november 2023), CCXP/Comic Con Experience in São Paulo, Brazilië (30 november – 3 december 2023), en Combo Breaker in Illinois, VS (voorjaar 2024). Spelers kunnen meedoen aan alle partnerevenementen en kans maken op een plek in het Final Kombat World Championship.

De Mortal Kombat 1 Pro Kompetition bevat ook drie regionale programma’s bestaande uit gesegmenteerde subregio’s, waaronder drie online kwalificatie-evenementen en een regionale finale. De drie regio’s omvatten de North American League (Noord-Amerika-Oost en Noord-Amerika-West), Interkontinental Kombat (Europa Oost, Europa West, Oceanisch en Midden-Oosten) en Liga Latina (Brazilië, Mexico, Zuid-Amerika Noord en Zuid-Amerika Zuid). ). De beste 8 spelers in elke regio verzilveren hun ticket voor de online regionale finale en maken kans om zich te kwalificeren voor het Final Kombat World Championship.

Het Final Kombat World Championship introduceert een nieuw competitief format, te beginnen met het Last Chance Qualifier (LCQ)-toernooi voor de 20e spelerplek. De LCQ zal worden geëxploiteerd op basis van open registratie, wie het eerst komt, het eerst maalt, zodat 256 vechters kunnen strijden in een dubbele eliminatiereeks. De winnaar gaat door naar de groepsfase, waarbij de twintig spelers worden opgesplitst in vier groepen van elk vijf spelers. Groepen worden bepaald op basis van regionale kwalificatie en plaatsing in het klassement en spelen wedstrijden in round-robin-formaat om van elk twee spelers vooruit te helpen. De beste 8 spelers strijden in een dubbele eliminatieronde, waarbij alle spelers aan de kant van de winnaar beginnen. De plaatsing wordt bepaald op basis van groepsplaatsing.

n totaal biedt de Mortal Kombat 1 Pro Kompetition fans gedurende 50 dagen meer dan 200 uur aan live competitie om alle actie, drama en opkomende helden te bekijken, die kunnen worden bekeken op Twitch.tv/NetherRealm, YouTube. com/MortalKombat en Facebook.com/MortalKombat.

De Pro Kompetition viert de recente lancering van Mortal Kombat 1, die nu beschikbaar is voor PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S, Nintendo Switch™ en pc. Mortal Kombat 1, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, introduceert een herboren Mortal Kombat-universum met iconische helden en schurken opnieuw vormgegeven zoals ze nog nooit eerder zijn gezien, samen met een nieuw vechtsysteem, spannende spelmodi, botkrakende kombat en meer. De Mortal Kombat 1-selectie omvat Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage, Kenshi, Smoke, Rain, Li Mei, Tanya, Baraka, Geras, Reptile, Ashrah, Havik , Generaal Shao, Sindel, Nitara en Reiko.

Ga voor meer informatie over de Mortal Kombat 1 Pro Kompetition naar @NRSEsports

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password