Warner Bros. Games lanceert Hogwarts Legacy

Warner Bros. Games heeft Hogwarts Legacy aangekondigd: de nieuwe actie-RPG (actierollenspel) in open wereld voor één speler is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc voor de Digital Deluxe Edition. De fysieke en digitale Standard Editions verschijnen op 10 februari.

Hogwarts Legacy nodigt spelers uit op een epische reis als vijfdejaarsstudent aan Zweinstein met een zeldzame gave om oude, krachtige magie te gebruiken. Onder begeleiding van de veldgids voor tovenaars en de unieke aanwijzingen van leraren en andere personages ontdekken de fans een interessant verhaal vol spannende uitdagingen en mysteries. Hogwarts Legacy, ontwikkeld door Avalanche Software en uitgegeven door Warner Bros. Games onder het label van Portkey Games, introduceert een origineel verhaal waarin de spelers centraal staan in hun eigen tovenaarsavontuur.
”Hogwarts Legacy maakt de droom om student te zijn aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus waar en biedt de fans het spel in de toverwereld waarvan ze al jaren dromen,” aldus David Haddad, voorzitter van Warner Bros. Games. ”Het team van Avalanche heeft een meeslepend spel ontwikkeld vol mysterie en magie, waarin fans en gamers zich kunnen verdiepen om hun eigen magische verhalen te creëren.”

”Als fans van de toverwereld zijn we vereerd om met de franchise te werken aan de ontwikkeling van Hogwarts Legacy, waarmee we fans de droom bieden om naar Zweinstein te gaan en de wereld te verkennen als nooit tevoren,” aldus John Blackburn, studiohoofd van Avalanche Software. ”We hopen dat de spelers zullen genieten van het oog voor detail van ons enthousiaste team, de nieuwe verhaallijn en alle magische elementen die zijn gebruikt bij het ontwikkelen van het spel en waar we erg trots op zijn.”

In Hogwarts Legacy worden spelers vijfdejaarsstudent in Zweinstein. Bij aanvang van hun avontuur kunnen spelers hun personage aanpassen met een breed scala aan opties en kiezen of ze heks of tovenaar willen zijn. Ze sluiten zich aan of worden ingedeeld in een van de vier Zweinstein-afdelingen (Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich), ontmoeten huisgenoten in de algemene ruimten en wonen lessen bij, waaronder Spreuken en Bezweringen, Verweer Tegen de Zwarte Kunsten, Kruidenkunde, en Toverdrankjes. Daar ontmoeten ze hun docenten en leren ze hoe je toverspreuken uitspreekt, magische planten kweekt, toverdrankjes brouwt en nog veel meer.

Naast de lessen en spreuken hebben spelers toegang tot een uitgebreide reeks upgrades, talenten en vaardigheden om ze vooruit te helpen om heks of tovenaar te worden. Ze kunnen overal uitdagingen voltooien om ervaring op te doen en hun vaardigheden uit te breiden. Tussen de lessen door kunnen spelers een volledig gerealiseerd kasteel van Zweinstein verkennen, waar ze lessen bijwonen, kerkers en verborgen gangen ontdekken en uitdagende puzzels oplossen. Ze ontwikkelen de vaardigheden van hun personage aan de hand van krachtige toverspreuken en gevechtsvaardigheden om dodelijke vijanden te verslaan.

In deze open wereld kunnen spelers zich vrij door Kasteel Zweinstein en het omringende Hoogland-gebied bewegen, waaronder nieuwe en bekende locaties in de toverwereld, zoals Zweinsveld en het Verboden Bos. Het spel zit vol magie en actie: spelers kunnen op een bezemsteel vliegen, magische wezens temmen en erop rijden, vechten tegen trollen, spinnen, duistere tovenaars, en nog veel meer. Naarmate het verhaal vordert, ontdekken ze een enorme wereld vol gevaren die zijn verbonden aan het allang vergeten verleden van de toverwereld, en aan een zeldzame vaardigheid die alleen zij bezitten. Spelers worden ook geconfronteerd met missies en scenario’s die hen voor moeilijke keuzes zullen stellen. Ze moeten laten zien waarvoor ze staan.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password