Warner Bros. Games hernieuwt iconische Mortal Kombat tv-spot uit 1993 met nieuwe Mortal Kombat 1 live-actie lanceringstrailer

Warner Bros. Games heeft vandaag een gloednieuwe live-actietrailer uitgebracht voor Mortal Kombat 1, de nieuwste release in de geprezen franchise van het bekroonde NetherRealm Studios die op 19 september verschijnt. ‘It’s In Our Blood’, de nieuwe lanceringsspot geregisseerd door Tom Kuntz, met cinematografie van de Academy Award-genomineerde Matthew Libatique (A Star Is Born), is een eerbetoon aan de klassieke ‘Mortal Monday’-spot die in 1993 verscheen en een cultureel moment markeerde voor de populaire gameserie.

In een moderne herbeleving van de iconische televisiespot die 30 jaar geleden voor het eerst werd uitgezonden, brengt acteur en producent Dave Bautista mensen uit alle rangen en standen bijeen om de innerlijke strijd aan te gaan. De rol van Bautista weerspiegelt die van Liu Kang in Mortal Kombat 1, die een herboren Mortal Kombat-universum heeft gecreëerd en kampioenen uit de verschillende rijken moet samenbrengen om te vechten en zijn visie te beschermen.

‘Ik kan me de originele Mortal Monday-spot nog goed herinneren, met name de iconische kreet’, aldus Bautista. ‘Sindsdien ben ik al dertig jaar lang fan van Mortal Kombat. Ik vind het fantastisch en het is een eer om deel uit te maken van het spel.’

‘De originele Mortal Monday-spot markeerde het begin van onze reis in het ontwikkelen van thuisspelsystemen’, aldus Ed Boon, creatief directeur NetherRealm Studios en co-creator van Mortal Kombat. ‘Het is geweldig om hulde te brengen aan zo’n gedenkwaardig moment in de geschiedenis van Mortal Kombat in afwachting van de lancering van onze nieuwste game, Mortal Kombat 1.”
Mortal Kombat 1 is het nieuwste deel in de veelgeprezen Mortal Kombat-videogamefranchise ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een herboren Mortal Kombat-universum in een nieuw verhaal met iconische helden en schurken die opnieuw zijn vormgegeven zoals ze nog nooit eerder zijn gezien. De game bevat een uitgebreide cast van legendarische vechters met gloednieuwe achtergrondverhalen, waaronder Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage, Kenshi, Smoke, Rain, Li Mei, Tanya, Baraka, Geras, Reptile, Ashrah, Havik, General Shao, Sindel en meer, samen met een aparte lijst van kameovechters die kunnen assisteren tijdens gevechten.

Mortal Kombat 1 verschijnt op 19 september voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc (Steam en Epic Games Store). De speelbare personages Quan Chi, Ermac en Takeda, plus gastkrijgers Peacemaker, Omni-Man en Homelander zijn te zien in de downloadbare content (DLC) Kombat Pack dat na de lancering verschijnt en nu beschikbaar is voor pre-order als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition en Kollector’s Edition. Alle pre-orders van Mortal Kombat 1 ontvangen Shang Tsung als speelbaar personage in het spel.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password