Warner Bros. Games en Avalanche Software onthullen voice-over stemmencast voor Hogwarts Legacy

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben vandaag enkele van de bekende stemacteurs onthuld voor Hogwarts Legacy, het aankomende open-wereld, actie-rollenspel dat zich afspeelt in de tovenaarswereld van 1800. Ontwikkeld door Avalanche Software en uitgegeven door Warner Bros. Games onder het label Portkey Games, laat Hogwarts Legacy spelers het leven als een student op Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry ervaren als nooit tevoren, terwijl ze het ongeschrevene beleven en aan een gevaarlijke reis beginnen om een verborgen waarheid van de tovenaarswereld bloot te leggen.
In Hogwarts Legacy speelt acteur Simon Pegg Phineas Nigellus Black, het chagrijnige schoolhoofd van Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Afkomstig uit een lang geslacht van Slytherins, wordt Schoolhoofd Black gehaat door de leerlingen, voor wie hij ook een grote minachting heeft. Hij is totaal ongeschikt voor zijn taak en heeft als doel zo min mogelijk werk te doen en zich niet bloot te geven aan de leerlingen. Hij concentreert zich liever op zijn status in de tovenaarswereld en zijn chirurgisch gemanicuurde baard.

Sebastian Croft en Amelia Gething spelen als vijfdejaarsstudenten die voor het eerst Zweinstein betreden de twee stemopties voor de speelbare avatar van het spel, die in hoge mate kan worden aangepast, zodat spelers kunnen kiezen welke heks of tovenaar ze willen zijn.

Lesley Nicol stemt een belangrijk personage in het spel, Professor Matilda Wemel. Zij is een Gryffindor en is de onderdirectrice van Zweinstein die de speler helpt met het bijbenen van de andere studenten door hen de Wizard’s Field Guide te geven en hen de Room of Requirement te laten zien. Kandace Caine speelt Professor Onai die ooit een leraar Waarzeggerij was op Uagadou, de grootste tovenaarsschool ter wereld, en een begaafde Ziener wiens geloof in haar zicht werd geschokt door het feit dat ze het verlies van haar man niet had voorzien. Ze besluit die pijnlijke herinneringen achter zich te laten en accepteert een uitnodiging van professor Wemel om Divinatie te doceren op Zweinstein. De professor Astronomie, professor Satyavati Shah, wordt ingesproken door Sohm Kapila. Opgegroeid in de Dreuzelwereld, is Professor Shah toegewijd aan de wetenschappen en heeft de neiging om haar leerlingen in kronkelende en pretentieuze aforismen toe te spreken.

Fans van de franchise zullen blij zijn om Luke Youngblood, die Lee Jordan speelde in de filmreeks, te herkennen als stem van Everett Clopton, een Ravenclaw en een halfbloed die de regels aan zijn laars lapt.. Asif Ali vertolkt een andere Ravenclaw student, Mahendra Pehlwaan, een geboren dreuzel en een fervent regelbewaarder, wiens agressieve naleving van regels en richtlijnen zelfs de professoren een beetje moe zijn geworden!

Jason Anthony stemt zowel Nearly Headless Nick als de Sorteerhoed. Nearly Headless Nick, het huisspook van Gryffindor, ook bekend als Sir Nicholas de Mimsy-Porpington, is vriendelijk en onderhoudend, zij het een beetje pompeus. Hij kan de sleutel zijn om de Gryffindor speler te helpen antwoorden te vinden die cruciaal zijn voor het oplossen van een belangrijk mysterie – als ze bereid zijn hem een kleine gunst te verlenen waarbij een beetje bedorven rosbief betrokken is! En tenslotte, de iconische Sorteerhoed, een gevoelige, magische hoed, gebruikt kennis uit het verleden van de leerling samen met input van de speler om te bepalen welk Hogwarts huis het beste past.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password