WarioWare: Move It! verschijnt vrijdag voor de Nintendo Switch

Pak een paar Joy-Con en kom in beweging met WarioWare: Move It!. Schud, stoot, dans en wiebel je een weg door vele hilarische microgames die elk slechts enkele seconden duren. Neem verschillende houdingen aan, zoals de zelfverzekerde Topmodel-vorm, of de maffe Kip-vorm, en kom in beweging. Bekijk de WarioWare: Move It! – Overzichtstrailer (Nintendo Switch) voor een indruk van de vele verschillende standen, die je alleen of met vrienden kunt spelen.

In de stand Verhaal doorlopen spelers verschillende levels, elk met hun eigen personage, verhaal en reeksen van bliksemsnelle microgames. Daarbij heeft elk level zijn eigen vormen om de microgames mee te beginnen. Met twee sets Joy-Con-controllers kunnen spelers ook samen met een vriend de Verhaal-stand spelen. Aan het eind van elk level verschijnt een eindbaas voor een speciaal gevecht. Door in de game te vorderen ontgrendelen spelers extra levels, met microgames die je van top tot teen in beweging zetten, en de extra pittige uitdagingen van Superspelspieren.

Als je een microgame een keer hebt gespeeld, kun je hem wanneer je maar wilt opnieuw spelen in de Museum-stand. Dit is handig voor spelers die bepaalde microgames willen oefenen, of het tempo willen verhogen om te zien hoe maf en intens zo’n microgame kan worden.

In de spelstand Feestje kunnen 2 tot 4 spelers met elk één Joy-Con lokaal tegen elkaar strijden. In de spelstand Medusa’s tempel moeten spelers proberen het doel te bereiken zonder dat Medusa ze in steen verandert, terwijl spelers in het bordspel Kosmosveroveraars te maken krijgen met Wario’s eigen, bijzondere spelregels. In deze en andere spelstanden kan iedereen samen genieten van grappige games als Recht van de sterkste, waarin spelers moeten vorderen door snelle microgames te winnen, en de Wie-Speelt-Er-show, een teamgebaseerd raadspel voor 4 spelers waarin het ene team het andere team moet observeren om te raden wie van de tegenstanders daadwerkelijk speelt en wie slechts doet alsof. Je kunt zelfs ontdekken wie het best de vreemde bevelen van een dokter volgt in Luister naar de dokter!

WarioWare: Move It! verschijnt komende vrijdag voor de Nintendo Switch. Schud, sla, dans, wiebel en buig je een weg door 200 bliksemsnelle microgames die elk slechts enkele hilarische seconden duren. Speel de Verhaal-stand alleen of met een vriend, of strijd met 2-4 spelers tegen elkaar in de Feestje-stand.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password