Warhammer: Vermintide 2 Trail of Treachery is uit op PlayStation

Hallo Helden,

Fatshark onthult dat Trail of Treachery, een nieuw gratis level voor het bekroonde en miljoenen verkopende Warhammer: Vermintide 2, nu beschikbaar is op PlayStation consoles. Trail of Treachery is het eerste deel van een tweedelige release, dus er is meer om naar uit te kijken voor alle Vermintide 2-spelers.
Trail of Treachery
In Trail of Treachery is het aan jou en je medehelden om een karavaan met kostbare lading te begeleiden naar een dorp dat geteisterd wordt door vreemde en ongewone gebeurtenissen. Pas op voor lawines.

  • Een nieuw, besneeuwd avontuur begint – Baan je een weg naar beneden over het hachelijke bergpad om het dorp Tockstadt te redden, waar niets is wat het lijkt.
  • Een gratis update voor Warhammer: Vermintide 2 – A Treacherous Adventure is een gratis update voor alle spelers voor Vermintide 2.
  • De eerste kaart in een tweedelig avontuur – Trail of Treachery is de eerste van een tweedelig adventure map pack. Het tweede deel komt later dit jaar beschikbaar.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password