Warhammer Vermintide 2 – Tower of Treachery Komt 28 Maart Uit!

Fatshark kondigt aan dat Tower of Treachery, Vermintide 2’s nieuwste gratis DLC, op 28 maart uitkomt op PC, met consoleversies die begin Q2 volgen.
Naar aanleiding van het 5-jarig bestaan kondigt Fatshark met trots Tower of Treachery aan, het vervolg op Trail of Treachery, waarin de Ubersreik 5 op onderzoek uitgaan naar vreemde gebeurtenissen in een naburige stad. Nu is het tijd om het op te nemen tegen de necromancer, Sofia Fuegonasus, om haar schrikbewind te stoppen. Dit zou wel eens de dodelijkste vijand kunnen zijn die onze helden tot nu toe zijn tegengekomen, en haar te pakken krijgen zal een zware uitdaging zijn – vooral voor degenen die de lange klim naar de top op hogere moeilijkheden aandurven.

Tower of Treachery is gratis voor alle bezitters van Vermintide 2. Het voegt een nieuwe missie toe aan de vorige content update van het spel, een Treacherous Adventure, waarmee de map set met twee avonturen voor Warhammer: Vermintide 2 en voegt 13 nieuwe in-game uitdagingen toe voor spelers om hun vaardigheden op de proef te stellen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password