Warhammer Vermintide 2 – 5de Verjaardag
Sinds de release in 2018 is Vermintide 2 wereldwijd uitgegroeid tot een geliefde titel en is het nog steeds de thuisbasis van een bloeiende community. Fatshark heeft de game door de jaren heen consequent bijgewerkt; inmiddels biedt de game meer dan twee keer zoveel content als bij de lancering – zij het gratis uitbreidingen als Chaos Wastes en, meer recent, Trail of Treachery als onderdeel van de Treacherous Adventure DLC.

Tijd-exclusief level
De jaarlijkse traditie wordt voortgezet met Fatshark die het populaire, feestelijke level A Quiet Drink beschikbaar maakt van 8 tot 20 maart. A Quiet Drink nodigt spelers uit om feest te vieren door hun buik vol te drinken in de plaatselijke taverne van Helmgart, om er vervolgens achter te komen dat deze wordt overspoeld door ratmannen. Spelers moeten de stad doorkruisen (met een bierbril op) om hun volgende drankje te vinden, terwijl ze onderweg Helmgarts plaag van Chaos moeten opruimen.

Als onderdeel van onze festiviteiten is Vermintide 2 momenteel Free to Play op Steam tot 13 maart.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password