Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef Out Now for PC and Nintendo Switch

Rogueside en Games Workshop kondigen vandaag aan dat run & gun platformer Warhammer 40.000: Shootas, Blood & Teef nu beschikbaar is voor PC, Nintendo Switch. Xbox One, Xbox Series X|S versies zullen op 25 oktober beschikbaar zijn, terwijl de PlayStation 4 en PlayStation 5 versies op 2 december zullen lanceren.

Een nieuwe lanceringstrailer toont de boyz in al hun glorie terwijl ze de mensen door Luteus Prime stampen in de chaotische campagne van de game, voordat ze meer van de boyz verzamelen voor wat explosieve multiplayer-mayhem.

Om de lancering te vieren, wordt een speciale vijfdelige Warhammer 40.000: Shootas, Blood & Teef webcomic gepubliceerd via de Warhammer Community Page, met vijf onderling verbonden miniverhalen die de gebeurtenissen in de game opzetten.
Warhammer 40.000: Shootas, Blood & Teef is een handgetekend 2D run and gun avontuur dat je meeneemt op een wilde rit van dakka, gore en explosies! Krump je een weg door de korfstad Luteus Prime; vecht tegen Humans, Orks en Genestealer sekteleden; en haal uiteindelijk je weelderige haardos terug uit de handen van de Warboss Gutrekka!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password