Warhammer 40,000 : Inquisitor – Ultimate Edition voor PlayStation 5 en Xbox Series S|X verschijnt 27 oktober 2022

NACON en NeocoreGames maken vandaag bekend dat Warhammer 40,000: Inquisitor – Ultimate Edition voor PlayStation 5 en Xbox Series S|X verschijnt op 27 oktober 2022, samen met verbeterde features en alle 25 eerder verschenen DLC’s.

De game biedt onder andere de volgende verbeterde features:

  • Native 4k-weergave
  • Hogere resolutie textures
  • Verbeterde physics
  • Cross-gen multiplayer-modes
  • Volledige ondersteuning DualSense controller-functies op PlayStation 5

De nieuwe speelbare klasse, die werd aangekondigd in 2021, komt later als DLC naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S|X. De nieuwe Sororitas-klasse – een Inquisitor met een Sister of Battle-achtergrond – brengt ook nieuwe mechanics en item-types naar Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr.

Als Inquisitor, één van de machtigste agenten van het Imperium, opereer je in de Caligari Sector, een regio die wordt overspoeld door afvalligen, mutanten en Daemons of Chaos.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, de eerste actie-RPG die zich afspeelt in het Warhammer 40.000-universum, biedt even snelle als tactische gevechten. Als lid van de Inquisitie, met verschillende klasses, is het de taak van de speler om de wil van de keizer uit te voeren. Spelers kunnen genieten van een werkelijk unieke ervaring, met vernietigbare omgevingen, een op dekking gebaseerd vechtsysteem, skilltrees en een breed scala aan voertuigen en wapens. De game speelt zich af in een consistent universum, dat dankzij zijn omvang en een procedureel gegenereerd missiesysteem steeds weer nieuwe verrassingen biedt.

Zaai geweld en chaos als Crusader, summon dodelijke apparaten als Tech-Adept, gebruik de Assassin voor een listige en behendige benadering, of bestrijdt vuur met vuur als een Psyker. Speel solo, lokale co-op met twee spelers (exclusief op consoles) of met vier spelers tegelijk online. Strijd uit naam van de keizer en zuiver de duisterste sectors van het rijk.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password