Warhammer 40,000: Eternal Crusade nu verkrijgbaar op PC

Bandai Namco heeft bekend gemaakt dat Warhammer 40,000: Eternal Crusade vanaf nu verkrijgbaar is op pc. Gedurende negen maanden hebben duizenden spelers aan de oproep van de Eternal Crusade gevolg gegeven en zij zijn nu klaar om te vechten voor de overwinning. Voor het eerst kunnen Warhammer 40,000-fans hun favoriete factie vervoegen in de meest authentieke Warhammer 40,000-gevechten ooit gerealiseerd in een gigantische online game.

“Het is een monumentale dag voor ons, want na 3 jaar ontwikkelen lanceert Warhammer 40,000: Eternal Crusade. Dankzij de support en feedback van Early Access-spelers kunnen we de game nu met iedereen delen. Deze lancering is echter maar de eerste stap in een lange weg van gratis uitbreidingen en nieuwe content voor onze spelers!” aldus Stephen Mulroney, Senior Vice President Behaviour Digital.

Op basis van een miljoenenverkoop en een enorm universum zal Warhammer 40,000: Eternal Crusade gamers naar een hevige strijd brengen tussen vier facties van het 41ste millennium om een blijvende wereld in oorlog te beheersen. Of het nu gaat om PvP (Player versus Player) of PvE (Player versus Environment); teams zullen samen moeten werken en strijden in massieve gevechten om andere facties uit te roeien! Spelers kunnen tussen twintig verschillende sub-facties kiezen, honderden wapens verdienen, alsook worden er accessoires en uitgebreide aanpasmogelijkheden uit de 29-jarige geschiedenis van de franchise voorzien om de perfecte strijders te ontwikkelen.

Warhammer 40,000: Eternal Crusade is nu verkrijgbaar op pc en wordt later voor consoles uitgebracht.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password