Warhammer 40,000: Dawn of War III Unit Spotlight: Howling Banshees

In de aanloop naar de release van Warhammer 40,000: Dawn of War III, onthullen SEGA en Relic Entertainment enkele nieuwe en terugkerende eenheden die fans kunnen commanderen.

Snel, nauwkeurig en vernietigend. Dat zijn de Howling Banshees, een zeer goed getrainde kaste van vrouwelijke Aspect Warriors. Dankzij hun lichte bewapening blijven ze zeer behendig in lijf-aan-lijf-gevechten. Ze vechten met een felheid die de meeste Eldar doet geloven dat ze zijn ontsproten aan de oorlogsgod Kaela Mensha Khaine zelf.

De Howling Bansees zijn gewapend met Shuriken Pistols en Power Swords, maar hun dodelijkste wapen dragen ze op hun gezicht. Het Banshee Mask is namelijk voorzien van een krachtige geluidsversterker die de kenmerkende kreet van de Howling Banshee rondom haar uitstraalt. Het effect is een kreet die zo krachtig is dat vijanden verlamd raken van angst en als aan de grond genageld blijven staan.

De speelstijl van de Howling Banshees is heel bijzonder. In kleine aantallen zijn ze zwak, maar grotere Banshee-legers kunnen absoluut vernietigend zijn. Door hun snelle bewegingen en crowd control-vaardigheden te combineren, kunnen Banshees hele legers vastzetten, zodat andere eenheden ze van afstand kunnen bestoken en vernietigen. Je ziet het allemaal in volle glorie op deze spotlight-pagina.

Vaardigheden

  • Fleet of Foot: Verhoogde snelheid en sneller schildherstel binnen de psychische straal van een Webway Gate
  • Battle Scream: Wanneer Howling Banshees de strijd in stormen, stoten ze een psychosonische kreet uit die vijanden in een bepaald gebied vertraagt
  • Quick Strike (vereist upgrade): De Howling Banshees razen vooruit langs een rechte lijn, waarbij ze de vijanden op hun pad beschadigen en achteruit beuken.

howlingbanshee

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password