Warhammer 40000 Darktide Xbox Series X|S releasedatum onthuld

Onafhankelijke ontwikkelaar Fatshark kondigt vandaag aan dat Warhammer 40,000: Darktide op 4 oktober 2023 op de Xbox Series X|S verschijnt en geeft een voorproefje van de grootste update tot nu toe voor de game.

De Series X|S-versies bevatten alle content en verbeteringen die sinds de PC-lancering zijn doorgevoerd. De Xbox Series X|S-versie van Warhammer 40,000: Darktide zal verkrijgbaar zijn in twee edities en ook Day One beschikbaar zijn op Xbox Game Pass.

Introductie van Class Overhaul – Een complete heruitvinding van het klassensysteem

Tegelijk met de Xbox-lancering brengt Fatshark een nieuwe update uit voor de game die de class- en feat-systemen op de schop neemt. De update introduceert talentbomen. Elke klasse krijgt 1 talentenboom met 3 hoofdpaden die elk veel knooppunten en verschillende extra vaardigheden bevatten, zodat spelers aan hun speelstijl kunnen sleutelen en verschillende builds voor hun personages kunnen maken.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password