Warhammer 40000 darktide xbox series xs lancering klasse revisie spelupdate

Om middernacht CEST (3:00 PM PDT op 3 oktober) brengt onafhankelijke ontwikkelaar Fatshark Warhammer 40,000: Darktide, een brute co-op FPS die zich afspeelt in het grimmige, duistere universum van Warhammer 40,000, uit op Xbox Series X|S, samen met Patch #13 – Class Overhaul. Deze belangrijke game-update is een complete heruitvinding van de class- en feat-systemen en introduceert talentbomen en een overvloed aan nieuwe vaardigheden.

De Class Overhaul-patch, samen met alle nieuwe content en gameverbeteringen die Warhammer 40,000: Darktide sinds de lancering in november heeft gekregen, zal vanaf het begin in de Series X|S-versies zitten. Warhammer 40,000: Darktide zal in twee edities te koop zijn voor Xbox en is ook Day One verkrijgbaar op Xbox Game Pass. De community kan op PC en Xbox spelen met crossplay.
Patch #13: Klasse revisie spelupdate

De Class Overhaul-update geeft elk Archetypes (Veteran, Zealot, Psyker, Ogryn) opkomende bomen, die duidelijke en makkelijk herkenbare opties bieden, geportretteerd door een vertakkend einde van de bomen, terwijl er ook een knutselruimte is waar minder voor de hand liggende combinaties van keuzes hun eigen build-pakketten creëren.

De verschillende knooppunten die binnen elke talentboom beschikbaar zijn, zijn van de volgende verschillende types:

  • Blitz-vaardigheid. De granaatsleuf voor Veteran, Zealot en Ogryn, of de Brain Burst-sleuf voor de Psyker.
  • Gevechtsvaardigheid. De ultieme, gebonden aan cooldown en grote impact op het spel.
  • Keystone. Meer iconische talenten variëren tussen de trees, maar bepalen de speelstijl.
  • Talent. Interactieve buffs die aansluiten op de kern van de gameplay.
  • Aura. Diverse teambuffs die worden verspreid als Coherency-bonus.
  • Stat knooppunt. Vlakke bonus voor een kernstat (taaiheid/crit kans/gezondheid).

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password