Warhammer 40,000: Darktide – The Traitor Curse – Anniversary Update

Om de eerste verjaardag van Warhammer 40,000: Darktide te vieren, brengt Fatshark een tweedelige update uit, The Traitor Curse, die gloednieuwe content naar de game brengt. Deel 1 verschijnt in november en deel 2 volgt voor de wintervakantie.

The Traitor Curse Part 1 – Features:

  • Nieuwe cinematic: Leer meer over de beweegredenen van de Moebian 6e en ontdek Het Carnaval, een nieuwe onfatsoenlijke zone die transgressieve afleiding en vermaak belooft.
  • Nieuwe zone en missie: Raak het hart van de operaties van de Moebian 6e en schakel hordes vijanden uit in Mercantile in Het Carnaval.
  • Inspecteer functie: bekijk de uitrusting van spelers in de Mourningstar.
  • Update voor Veteranen-talentenboom: geniet van de vele veranderingen en aanpassingen aan de Veteranen-talentenboom, waaronder de toevoeging van Keystones (door deze veranderingen wordt de talentenboom van Veteranen gereset en moeten spelers talentpunten opnieuw toewijzen).

Deel 2 komt in de loop van december uit, we zullen ervoor zorgen dat je aan het eind van de maand meer informatie krijgt over dit laatste deel!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password