Warhammer 40,000: Darktide op Gamescon 2022

Vandaag heeft onafhankelijke ontwikkelaar Fatshark de Opening Night Live trailer van hun aankomende 4-speler co-op game Warhammer 40,000: Darktide in première gebracht.

De Opening Night Live video schetst een grimmig beeld van wat de speler kan – of niet kan – verwachten wanneer hij de hive stad Tertium betreedt: geen hulp. Geen versterkingen. Jij bent de laatste verdedigingslinie van Tertium. Je bent een Afgewezene, maar waar het allemaal op neerkomt is dat jij en je bemanning degenen zijn waar iedereen op rekent. Geen druk, gewoon keiharde realiteit in de ware Warhammer 40.000 zin van het woord.

Creëer je unieke personage, kies je klasse, ga de strijd aan met vijanden die zo uit je nachtmerries komen, ontwikkel je level, bouw de uitrusting die je verdient, en bereid je voor op de volgende strijd.

Warhammer 40,000: Darktide komt uit op PC op 30 november, en de Pre-Order is live met twee versies beschikbaar voor aankoop.

Warhammer 40,000: Darktide

  • De Atoman Star Wapen Trinket: Een cosmetisch wapensieraad dat wordt uitgereikt aan degenen die hebben geantwoord in het uur van Atoma’s nood.
    Vanguard of the Imperium Portrait Frame: Een cosmetische portretlijst, gereserveerd voor diegenen die als eerste de strijd ingingen en als laatste deze weer verlieten.

Warhammer 40,000: Darktide – Imperial Edition

  • Loyalistenpakket: Zuiver ketterij in stijl met deze 4 unieke klasse outfits, 8 wapen huidpatronen, een hoofddeksel, en een Ogryn lichaamstatoeage.
  • Mortis Veteran Portrait Frame: Een cosmetisch portretframe dat wordt gebruikt om eer te bewijzen aan de gevallen verdedigers van Tertium Hive.
  • Caducades Rugzak: Een cosmetische rugzak voor menselijke personages. Deze rugzak is afkomstig van de gevallen troepen van Cadia en is opnieuw gebruikt voor de mensen die nog in leven zijn en vechten.
  • 2500 Aquilas (premium valuta)
  • Het Atoman Star-wapensieraad: Een cosmetisch wapensieraad dat wordt uitgereikt aan hen die hebben geholpen in het uur van Atoma’s nood.
    Voorhoede van het Imperium Portret Lijst: Een cosmetische portretlijst, gereserveerd voor hen die als eerste de strijd ingingen en als laatste deze weer verlieten.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password