Warhammer 40.000: Shootas, Blood & Teef nu beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5

Rogueside en Games Workshop kondigen vandaag aan dat de run & gun-platformer Warhammer 40.000: Shootas, Blood & Teef nu beschikbaar is voor PlayStation 4 en PlayStation 5 via de PlayStation Store. Spelers in Europa kunnen vandaag ook een fysiek exemplaar aanschaffen, terwijl de Noord-Amerikaanse retailrelease op 13 december in de schappen ligt.
Warhammer 40.000: Shootas, Blood & Teef is een handgetekend 2D run and gun avontuur dat je meeneemt op een wilde rit van dakka, gore en explosies! Krump je een weg door de korfstad Luteus Prime; vecht tegen Humans, Orks en Genestealer sekteleden; en haal uiteindelijk je weelderige haardos terug uit de handen van de Warboss Gutrekka!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password